2789
عنوان

نذری...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 39 پست
https://yavaranenarmak.com/product/donation/ آسایشگاه خیریه معلولین ذهنی اینجا هم کمک نقدی قبول م ...

وای اینجور جاها برید خودتون دستی پول بدین بهشون تو حسابشون نریزین معلوم نیست برا خودشون خرج میشه یا نه 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
شهید زیاد هست..زلقی و موسوی و هیودی و.....ن میخام برم حرم سبزقبا برادر امام رضا

ببخشید مزار شهید موسوی که معروفه هم همونجایی هست که میخواید برید؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای اینجور جاها برید خودتون دستی پول بدین بهشون تو حسابشون نریزین معلوم نیست برا خودشون خرج میشه یا ...

پدر یکی از دوستام یه موسسه خیریه راه انداخته بود و جهیزیه میدادن به نیازمندا

حقیقت بگم منم اعتماد نداشتم تا قبلش

ولی بعد اونو که دیدم طرز فکرم عوض شد، کلا وضعیت درامدی خودشون های بود محض ثوابش افتاده بود تو این کارا، 

نمیدونم دیگه همه خیریه ها قابل اعتماد باشن یا نه ولی یه تعدادشون مثل محک خیلی وقته برقراره از نزدیک هم میتونین خدماتشون رو ببینین. من خودم یک مدت قلک محک رو داشتم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ن شهید اباد نزدیک خونه ی ما

اها ببخشید اون فومن بود رشت حواسم نبود تو رو خدا برا حاجت منم دعا کن جایی که میری نذری بدی

ساندویچ خوبه بنظرتون؟

سلام لطفا اگه پیاممو خوندین بهم جواب بدین مدتیه ک مشکل بزرگی توی زندگیم دارم دیدم میگن امامزاده سبز بقا خیلی حاجت میده الان توی ذهنم بود ک یکیو پیدا کنم ک ساکن اونجا باشه و این نذر منو ادا کنه.    شما میتونید شماره کارت بدین. من اندازه پول چندتا بسته نمک رو براتون بزنم. با چندتا تسببح برام ببرین امازاده شنیدم خیلی حاجت میدن

سلام لطفا اگه پیاممو خوندین بهم جواب بدین مدتیه ک مشکل بزرگی توی زندگیم دارم دیدم میگن امامزاده سبز ...

سلام عزیزم ‌‌من مهمانم تا پسفردا دزفولم . فردا میریم زیارت .. خودمم نذر دارم برا حاجتم . برا شما هم دعا میکنم . اگ دوس داشتی چند تا یاسین نذر اقا سبزقبا کن ‌‌هر وقت حاجت گرفتی بخونشون . انشالله حاجت روا شی . ممنون برا دخترم دعا کنی خدا شفاعتشو بده .