2821
2789
عنوان

درد زیر بغل

502 بازدید | 6 پست

سلاااام 

خواهشاااا اگر کسی چیزی میدونه جواب بده دارم از استرس میمیرم 

من ۶ ماه پیش رفتم سونوگرافی لنف نود ری اکتیو داشتم زیر بغل سمت چپم دکتر گفت چیزی نیست برو ۶ ماه دیگه بیا با سونو 

حالا من پس فردا وقت دکتر دارمممم 

امشب همون زیر بغل سمت چپم وقتی بهش دست میزنم درد میگیره 

به نظرتون از چی میتونه باشه ؟

تا بخوام برم دکتتر و سونو سکته میکنمممم

البته امروز واجبی استفاده کردم و زیادم استفاده کردم برای زیر بغلم ممکنه از اون باشه؟

چون قبلش دردی حس نکردم

دستتو خیلی بردی بالا رگ ب رگ شده شاید

نمیدونم البته امروز یوهو نشسته بودم احساس کردم

قفسه ی سینه و دست چپم شروع کرد به منقبض شدن حالت گرفتگی عضلانی که نفس می کشیدم درد میگرفت 

اما حوب زیر بغل درد نداشت  نمیدونم همش مال گرقتگی عضلانیه یا چی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم سایر لنف نودت چند بود؟ چند سالته؟

والا یادم نیست راستشو بخواید ولی اندازش خیلی خطرناک نبود و اخیرا که رفتم سونو و دکتر کاملا از بین رفته بود 

نگران نباشید اکثرا از عفونته مثلا استفاده از تیغ آلوده یا حساسیت به اسپری زیر بغل و مام ولی حتما حتما برید دکتر که خیالتون راحت شه 

و من ۲۲ سالمه 

والا یادم نیست راستشو بخواید ولی اندازش خیلی خطرناک نبود و اخیرا که رفتم سونو و دکتر کاملا از بین رف ...

سلام م خوبی درد زیر بغلت خوب شد؟منم کاهی زبر بغلم درد میگیره. امروز هم تقریبا 30 کیلو سبزی شستم.حالا نمیددونم از اونه. آخه امروز زیر بعل سمت راست درد گرفته. البته من سونوی سینه هم رفتم زیر بغلم  هم اگه اشتباه نکنم سونو کرد فقط یه کیست کوچیک توسینه  چپم دارم

سلام م خوبی درد زیر بغلت خوب شد؟منم کاهی زبر بغلم درد میگیره. امروز هم تقریبا 30 کیلو سبزی شستم.حالا ...

سلام ممنون ازت ببخشید دیر شد جواب دادنم 

رفتم سونو تو دو نوبت نوبت اول که کیست داشتم و بکی از غدد لنفاویم هم بزرگ شده بود (لنف نود ری اکتیو)

تو سونوی دومم هم کیستم کوچیک شده بود هم اینکه غده های لنفیم کاملا نرمال بودن 

احتمالا این دردی که میگین مال فشار همین شستن سبزی ها بوده یا ژیلت استفاده کردین اسپری و یا لباس آستین تنگ ... 

بعضی ها هم نزدیک پریودشون درد میگیره 

کلا بد نیست هر سال خانم ها چکاپ بشن 

ولی واقعا این درد بخاطر خیلی مسائل برای خیلیا پیش میاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز