2789
عنوان

خانوما كمك😢

152 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من هفته سي و دو بارداري ام خيلي زير دل و كمرم درد ميكنه امشب با استراحت و دراز كشيدنم آروم نميشه دارم از دردش ديوونه ميشم، چيكار كنم؟؟ 

با شال بستم ولي اصلا خوب نميشه مخصوصا كمردردم يعني ممكنه علائم زايمان باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا وقتی که کیسه آبت پاره نشده یا خونریزی نداری جای نگرانی نیست فقط آروم باش ومراعات کن الان بچهتم قش ...

خس خستگي مفرط تو كمرم دارم كه با دراز كشيدنم خوب نميشه ايزوپرينم خوردم تا حالا اينجوري نشده بودم

خوب عزیزم اگه دردش غیر عادی هست  چرا خوابیدی پاشو برو اورژانس حداقل اگه چیزی هم نبود خیالت راحت ...

شوهرم خوابيده ميترسم بيدارش كنم برم بيمارستان يعد چيزي نباشه اونوقت سركوفت ميزنه كه الكي منو آوردي

تا وقتی که کیسه آبت پاره نشده یا خونریزی نداری جای نگرانی نیست فقط آروم باش ومراعات کن الان بچهتم قش ...

الان اگه زايمان كنم بچه ميمونه؟؟ آمپولاي ريه رو هم زدم خيلي ميترسم از زايمان زودرس😢

شوهرم خوابيده ميترسم بيدارش كنم برم بيمارستان يعد چيزي نباشه اونوقت سركوفت ميزنه كه الكي منو آوردي

سر کوفت چی عزیزم تو مادری و نگران بچت مگه اون پدرش نیست بر فرض هم چیزی نبود حداقل از استرسی که الان داری و روی بچه اثر بد میزاره راحت میشی بچه داری همینه عزیزم پدر و مادر هردو باید سختی بکشن نمیشه که تو دل نگران و ناراحت باشی اون راحت بخابه مگه ازش می ترسی به درک که سرکوفت زد فدای سر نینی تو دلت 

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد