چیبزنم مدیر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 6943 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 19 پست تا حالا دیدین کسی خیانتو تکرار نکنه ؟ یعنی فقط یه بار خیانت کرده باشه ؟ هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم 1398/02/24 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیبزنم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 6943 ببین عزیزم تجربه ب من ثابت کرده مردی که خیانت میکنه بعد زنش میفهمه یا از ترس یا هرچیزی برای مدت کوتا ... منم دفعه اول که خیانت دیدم دیگه شوهرو زندگیرو گذاشتم کنار هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
چیبزنم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 6943 یکی از داییم وقتی من ۹ سالم بود به زنش خیانت کرد اونموقعه من زیاد چیزی متوجه نمیشدم ولی خب تو ذهنم م ... از دل زن داییت خبر داری ؟ اعتماده دیگه برنمیگرده هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18066 منم دفعه اول که خیانت دیدم دیگه شوهرو زندگیرو گذاشتم کنار جدا شدی؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18066 از دل زن داییت خبر داری ؟ اعتماده دیگه برنمیگرده نه خبر ندارم.ولی بحثه خیانت که میشه میگه منم چشیدم خیلی سخته و از این حرفا. من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چیبزنم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 6943 جدا شدی؟ یکساله جدا شدم ، البته قانونی پیگیرم هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم