2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره علت خیانت اولش چی بوده باشه و با کی بوده باشه.

علت . اوکی تا حالا ب این فکر نکرده بودم ، اما اکثرا میگن تنوع طلبی

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

بعید میدونم تکرار نکنه 

مگه اینکه سرش بخوره به سنگ و واقعا  پشیمون باشه از اشتباهش که اونم باز احتمالش کمه آخه آدمای خائن خیلی بی‌وجدانن

🦄🌸دوسـ دارمـ زندگیـ رو🥰🦋
میشه تعریف کنی ؟ آخه همه میگن هرکی یه بار خیانت کرد حتما بازم میکنه

یکی از داییم وقتی من ۹ سالم بود به زنش خیانت کرد اونموقعه من زیاد چیزی متوجه نمیشدم ولی خب تو ذهنم مونده الان یادمه یا خواهرم اینا تعریف میکنن.یادمه خیلی گستاخ شده بود اصلا سرش پایین نبود ومیگفت من میخوامش خلاصه ۸ ماه درگیری کشیدن زنداییمو که مثل ماه میمونه از خونه انداخت بیرون تا اینکه دسته زنه براش رو شد فهمید زنه یه فاحشست و قصدش فقط کلاهبرداری بوده از اونموقعه تا الان ک من ۲۲ سالمه واقعا هیچ حرکت خطایی ندیدیم ازش اگه بازم میرفت دنبالش مطمئنن دستش رو میشد و رسوا میشد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین عزیزم تجربه ب من ثابت کرده مردی که خیانت میکنه بعد زنش میفهمه یا از ترس یا هرچیزی برای مدت کوتاهی میذاره کنار ولی بعد میره سراغش اما مردی که یه زن بیاد گولش بزنه مثلا مالشو بگیره یا هرچیزی و سرش بخوره به سنگ ممکنه دیگه نره.دایی من زنه کلی ازش پول میچاپید یعنی کار میکرد میداد به زنه این زنای هرزه هم معمولا خیلی زبان بازن داییم فکرمیکرد چه خبر باشه بعد از چند ماه دایی کوچیکم خیلی اون زنو تعقیب میکرد فهمید این اصلا با یه نفر دو نفر نیست بعد دایی بزرگمو برد نشونش داد که این با چند نفره واسه همین داییم واقعا وحشت کرد انگار تحقیر شد.

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

کاش خانما بیان بگن.تجربشون رو.منم شوهرم خیانت کرده و پشیمونه. اکثرا میگن کسی که خیانت کنه بازم میکنه. نمیدونم تجربش رو نداشتم الان 1.5سال میگذره و ندیدم چیزی .بیایید بگید خانما...