2777
2789
عنوان

درد و دل😢

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 34 پست
مجبورم قرص اعصاب بخورم 😢ارزویم مرگ شده خیلی بده زندگیم

یعنی چی.این چه حرفیه 

تو به خاطر یه هدفی خلق شدی هممون به یه دلیلی خلق شدیم بگرد پیداش کن 

من جای تو نیستم نمیتونم برم رو منبر ولی اینو میدونم آدم تا زنده اس باید زندگی کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی چی.این چه حرفیه  تو به خاطر یه هدفی خلق شدی هممون به یه دلیلی خلق شدیم بگرد پیداش کن  ...

اگر نخورم نمیتونم چیزی بخورم حتی اب حسرت خوردن ابم میمونه رو دلم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

دوستی نداری با دوستات برو بیرون الکی خوش باش که واقعی باشه منم یه روزی دختر بودم با دوستام می رفتیم بیرون به ترک دیوارم میخندیدیم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
پس برای استادم نیست خداروشکر که گفتی 

وقتی میگی دوسش نداری حتمانیست دیگه

رفتارخانوادت ازاول اینجوری بود؟خیلی پرخاشگرن

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
به خاطر اون نیست  عزیزم مشکلتون اول عصبی بوده اما الان جسمیم از بس بالا آوردی معده ات ناراحته ا ...

اهان عزیزم اره دارم پنتوپرازول میخورم برای تهوع هم دومپریدون 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
وقتی میگی دوسش نداری حتمانیست دیگه رفتارخانوادت ازاول اینجوری بود؟خیلی پرخاشگرن

نه اینکه دوسش نداشته باشم دارم ولی نه اینکه بخوام خودمو براش داغون کنم بودند ولی الان بدتر شدند 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
نه اینکه دوسش نداشته باشم دارم ولی نه اینکه بخوام خودمو براش داغون کنم بودند ولی الان بدتر شدند  ...

سعی کن ازشون دورباشی بایه مشاورم هرازگاهی صحبت داشته باش

بنظرم یه طب سنتیم برو

من مامانم مشکل معده شدیدداشت رفت طب سنتی بهترشده

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
اگر نخورم نمیتونم چیزی بخورم حتی اب حسرت خوردن ابم میمونه رو دلم

من نمی گم قرصاتو قطع کن اول حالتو خوب کن معده اتم خوب میشه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین  رو بخون ترجمه گیتی خوشدل تو خودت پیش پیش خودتو باختی چه توقعی از حالت و معده ات و اعصابت داری

بعدشم فکر میکنی فقط تو خانواده ناسازگار داری خیلیا همین شرایطو دارن ولی سعی میکنن کنار بیان و زندگیشونو بسازن

تو قهرمان زندگی خودتی

دوستی نداری با دوستات برو بیرون الکی خوش باش که واقعی باشه منم یه روزی دختر بودم با دوستام می رفتیم ...

عزیزم تمامی دوستام حسودم هستند و کسی ندارم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

من خودم حال دلم انقدری بده ک نمیدونم چطوری دیگ ب کسی دیگ دلداری بدم چون خودم کسیو ندارم😔 خسته شدم ازاین دنیا ، اگ خوشش اومده بود ازت چرا باکسی دیگ عقد کرد عوضی

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
من نمی گم قرصاتو قطع کن اول حالتو خوب کن معده اتم خوب میشه کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین  ...

چشم عزیزم دعا کن معدم خوب بشه حالمم خوب میشه 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم تمامی دوستام حسودم هستند و کسی ندارم 

پس لازمه بری پیش مشاور 

من خودم حال دلم انقدری بده ک نمیدونم چطوری دیگ ب کسی دیگ دلداری بدم چون خودم کسیو ندارم😔 خسته شدم ا ...

نمیدونم چرا فقط میخواست منو داغون کنه😢

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
2827
2791
2779
2792