2777
2789
عنوان

یه سوال

125 بازدید | 9 پست

لطفا جواب بدید 

شما یه دختری ک 

یه آقا پسری ک اخلاقش اوکیه ،پسر خوبیه ،شرایطش خوبه 

دوستشم داره زیاد 

اما چون شغلشون پردرآمد نیست و متوسط هس درآمدشون رو داره ترک میکنه چی میگید؟؟

پول پرسته بدبخته عقده ایه منطقی خب با درامد کم زندگی سخته شاید عشق از بین بره  😏😏

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نمیگیم چون انتخاب خودشه به خودش مربوطه. 

هرکسی تووو زندگیش یه اولویت هایی داره اولویت ایشون هم حتما درآمد بالا هست 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بنظرم اگه درآمدش بتونه یه زندگیرو اداره کنه اشتباه ترک کردنش

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

خوب از پس زندگی بربیاد براچی ترک کنیم من که خیلی دوستش داشتم برام مهم نبود حتی یه زمانی گشنه گیم کشیدم باهاش 😟

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

اگه از پس زندگی بربیادچراکه نه من خیلی دوسش داشتم باهاش موندم حتی یه روزایی  گشنه گیم کشیدم چون بیکار بود😔

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃