2777
2789
عنوان

تولد مامانم

140 بازدید | 28 پست

سلام دوستای باسلیقه

خوبید نمازروزه هاتون قبول باشه انشاالله

بچه ها چهار شنبه هفته دیگه تولده مامانمه به نظرتون چی براش بخرم ترجیحا قیمتش زیر 100 تومن باشه بگید

ازهمین الان مرسی بابت راهنماییتون

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای تولد مادرم کیک سفارش دادم مربع ای بود روش با فوندات عکس درخت با شکوفه های صورتی که زیرش نوشت ...

چقدر شد هزینش؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
این همه چیز  لباس ،کیف، کفش ،زیور آلات، ادکلن، لوازم ارایش، لباس زیر لباس خواب ،روسری ،چادر نم ...

وااای عزیزم عالی بود

اتفاقا ادکلنش داره تموم میشه

چادر نمازم خوبه

ممنونم

عزیزم اگه به ظرف علاقه داره ظرف بگیر در غیر این صورن شال یا مانتو یا لوازم ارایش یا قار عکس خانوادگی ...

مرسی خانم مهربون