sisibaby مدیر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 33 پست سلام.هفته پیش رفتم سونو و متوجه شدم ک قلب بچم ایستاده😣😔😔هیچ خونریزی و لکه بینی هم نداشتم و ندارم.خیلی نگرانم.اگ کسی تجربه داشته لطفاً بگ با دارو ب طور کامل سقط میشه یا ن؟؟قیمت داروش چقدر هست؟؟مرسی😔 1398/02/23 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madar_khob_ عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 کم کم قطع شد.اول درد سینم از بین رفت الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😔من هم دوتا سقط داشتم قبل و الان باردارم و دوقلو هستن تورو خدا برام دعا کن خیلی استرس دارم😔 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
madar_khob_ عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 من هم طبیعی سقط کردم و دارو نخوردم این چیزایی که گفتم رو خوردم💚 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😔من هم دوتا سقط داشتم قبل و الان باردارم و دوقلو هستن تورو خدا برام دعا ک ... عزیزدلم دور از جونت.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و دوتا نینیه سالم خداوند بهت بده نگران هیچی نباش.
مامانیییییم عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 136 ک طبیعی سقط کنم ن با دارو طبیعی بهتره عوارضشم کمتره زعفران دمنوش مرزه باهل وپونه زنجبیل دم کن بخور کاچی بپز تند تند بخور حلقه بزن به صورت طبیعی میافتهانشاءالله بعد چند ماه بیای بارداریتو بهمون خبر بدی حتما این یکی تو قسمتت نبوده
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 من هم طبیعی سقط کردم و دارو نخوردم این چیزایی که گفتم رو خوردم💚 چند روز مصرف میکردی اینا رو عزیزم؟
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 طبیعی بهتره عوارضشم کمتره زعفران دمنوش مرزه باهل وپونه زنجبیل دم کن بخور کاچی بپز تند تند بخور حلقه ... عزیزدلم ممنونم از راهنماییت لطف کردی
madar_khob_ عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 چند روز مصرف میکردی اینا رو عزیزم؟ من طی دوروز با مصرف مداومشون زود خونریزی کردم😔 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
مامانیییییم عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 136 عزیزدلم ممنونم از راهنماییت لطف کردی انشاءالله که دیگه هیچ وقت از این راهکارا نخوای بچه اولت بود
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 من طی دوروز با مصرف مداومشون زود خونریزی کردم😔 اخیی.ناراحت نباش عزیزم.ب فرشته های توی دلت فکر کن
madar_khob_ عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 اخیی.ناراحت نباش عزیزم.ب فرشته های توی دلت فکر کن هروقت کسی اسم سقط میاره دستو پاهام میلرزه بخدا قسم #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 انشاءالله که دیگه هیچ وقت از این راهکارا نخوای بچه اولت بود مرسی عزیزم.اره بچه اولم بود😔شوهرم خیلی خوشحال بود.اشکشو دیدم برای اولین بار
مامانیییییم عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 136 مرسی عزیزم.اره بچه اولم بود😔شوهرم خیلی خوشحال بود.اشکشو دیدم برای اولین بار 😢😢😢😢
sisibaby مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 241 هروقت کسی اسم سقط میاره دستو پاهام میلرزه بخدا قسم ببخشید😔نمیخواستم هیچکسو ناراحت کنم.ولی خیلی نگران بودم
madar_khob_ عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 ببخشید😔نمیخواستم هیچکسو ناراحت کنم.ولی خیلی نگران بودم نه فدات بشم عزیزدلم قربون دل مهربونت برم من که بی جنبم نباید تو همچین تایپکایی بیام😍😘 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔