2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 33 پست
کم کم قطع شد.اول درد سینم از بین رفت

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😔من هم دوتا سقط داشتم قبل و الان باردارم و دوقلو هستن تورو خدا برام دعا کن خیلی استرس دارم😔

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم😔من هم دوتا سقط داشتم قبل و الان باردارم و دوقلو هستن تورو خدا برام دعا ک ...

عزیزدلم دور از جونت.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و دوتا نینیه سالم خداوند بهت بده نگران هیچی نباش.

ک طبیعی سقط کنم ن با دارو

طبیعی بهتره عوارضشم کمتره زعفران دمنوش مرزه باهل وپونه زنجبیل دم کن بخور کاچی بپز تند تند بخور حلقه بزن به صورت طبیعی میافته

انشاءالله بعد چند ماه بیای بارداریتو بهمون خبر بدی حتما این یکی تو قسمتت نبوده

چند روز مصرف میکردی اینا رو عزیزم؟

من طی دوروز با مصرف مداومشون زود خونریزی کردم😔

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
اخیی.ناراحت نباش عزیزم.ب فرشته های توی دلت فکر کن

هروقت کسی اسم سقط میاره دستو پاهام میلرزه بخدا قسم

ببخشید😔نمی‌خواستم هیچکسو ناراحت کنم.ولی خیلی نگران بودم

نه فدات بشم عزیزدلم قربون دل مهربونت برم من که بی جنبم نباید تو همچین تایپکایی بیام😍😘