2777
2789
عنوان

network marketing

65 بازدید | 7 پست

یکی از فامیلا شوهرم گیر داده بهمون وارد این شرکتا بشیم خیلی تعریف میکنه میگه عمرتون داره هدر میره و ازین حرفا اسم شرکتشم بادران هست کسی چیزی میدونه راهنمایی کنین

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

به هیچ وجه گولشون رو نخورید😕 احیانا به بنز پارک شده تو کوچه اشاره نکرده؟😅😅

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من يه مدت رفت ديوووانه شد ولش كرد خيلي سخت بود فروش محصولات بايد به عالمه ادم دور و برت باشن كه ازت خريد كنن 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

ینی چی

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

اهان چرا گف بنز سوار میشی و اینا خخخخ

دقیقا دوست شوهر منم کلی حرف زده بود بهش که سریه سال یه شاسی بلند میخری اونم بهش گفته بود چرا خودت پیکان داری پس؟😏اصصصلا گول نخورید