2777
2789
سلام جونم عزيزم

هیچی میخاستم آمار بگیرم ... من تو این شهرم ..تنهام از مکان های دیدنی اش یا رستوران خوبی چیزی بهم معرفی کنین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مكان ديدني كه زياد نداره ولي تا دلت بخواد رستوران داره😂

متاهلی ...یا دانشجویی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آرماني رو من از بين داخل شهر دوست دارم،بركه و سالمونت هم خوبند،فانوس هم معمولي رو به خوبه ولي ن ...

بادگیران و اورانوس رفتم ..برکه و سالمونت و آرمانی هم که اصلا نمیدونم کجاس نرفتم ..فانوس غذاش دوس ندارم فقط موزیکش خوبه

متاهلم عزيزم درسم تموم شده

بچه هم داری؟؟؟ 26سالته؟؟؟ منم متاهلم

بادگیران و اورانوس رفتم ..برکه و سالمونت و آرمانی هم که اصلا نمیدونم کجاس نرفتم ..فانوس غذاش دوس ندا ...

اره منم فانوس غذاشو دوست ندارم برا همين گفتم أورانوس بهتره

سالمونت ساحليه بغلش يه بالون وصله از دور مشخصه،تو بالكنش بخوريد ميچسبه

برگربان هم برا صبحانه عاليه،سالمونت هم صبحانه داره

فانوس روبروي سيتي سنتر كنار پاركينگ عموميه،پشت بومش كافي شاپ داره ولي معموليه

بركه نرسيده به بازار ماهي فروشا نزديك بازار مرجان كه لوازم خونگي ميفروشن بعد از مسجد بزرگ أهل سنت

آرماني ميدان ٩دي كه پشت ترميناله ميره به يه خيابوني اسمشو بلد نيستم😅

اره منم فانوس غذاشو دوست ندارم برا همين گفتم أورانوس بهتره سالمونت ساحليه بغلش يه بالون وصله از دور ...

آرمانی میرم ان شالله اخر هفته 

اره دخترم ٢سال و نيمشه،خودمم ٢٦سالمه

الهی خدا حفظش کنه من هنوز بچه دار نشدم 4ماه اقدامم😑😑😑اصالتا بندریه؟؟؟

آدرسش رو دقيق از نت سرچ كن خونتون كدوم سمته؟

مرکز شهر به طرف چهار راه مرادی