2789
عنوان

بعد از کار

97 بازدید | 18 پست

اومدم خونه دوباره زنگ زدن مجبور شدم برگردم سرکار و یه ساعت و نیم دیگه کار کنم.  بچه ام رو هم نشد ببرم کلاس. بردمش سرکار . 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

شما خانمای شاغل مثل من بدتون میاد دوباره برگردین سرکار؟ لامصب اضافه کار هم نداشت. کلا بیگاری بود امروز

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا شغلت چیه که on callهستی؟

کارشناس آمار و ای تی

من الان بیکارم. ولی اره منم از بیگاری کلا بدم میومد سرکار. دست و پا زدم کار خودم رو راه بندازم نذاشتن.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
من الان بیکارم. ولی اره منم از بیگاری کلا بدم میومد سرکار. دست و پا زدم کار خودم رو راه بندازم نذاشت ...

چه کاری ؟چرا نشد؟

فردا برم صحبت کنم شاید یه شکل دیگه پولش رو بگیرم

چه کاری ؟چرا نشد؟

بخوام بگم که نمیشه چرا نشد. من روانشناسی خوندم و چند سال سابقه کار دارم. همیشه فکر می کردم. با رزومه ام میرم میگم مجوز بدین. اونام میگن بفرما درس که خوندی تجربه هم که داری. الان وقتشه ثمره شو ببینی. ولی اینطور نبود. من هیچی پارتی ندارم. ادای اضافه هم هیچی بلد نیستم در بیارم. خب ندادن. دیگه الان خونه نشینم. افسرده شدم. کار روانشناختی می خواستم راه بندازم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
بخوام بگم که نمیشه چرا نشد. من روانشناسی خوندم و چند سال سابقه کار دارم. همیشه فکر می کردم. با رزومه ...

نمیشه با کسی به عنوان دستیار کار کنی؟ یا ببینی بقیه چه طور مجوز گرفتن؟ 

اگه تاثیر داره برو بگو

اره شاید به جاش برام ماموریت بنویسن. 

بخوام بگم که نمیشه چرا نشد. من روانشناسی خوندم و چند سال سابقه کار دارم. همیشه فکر می کردم. با رزومه ...

نمیشه از این شرکتا که کارگاههای روانشناسی میذارن راه بندازی خیلی به نظر جالب میاد

نمیشه با کسی به عنوان دستیار کار کنی؟ یا ببینی بقیه چه طور مجوز گرفتن؟ 

من همیشه سمت های خیلی خوبی داشتم. ولی نمی دونم چرا احترام نمی ذارن. البته درامدش اصلا خوب نیست. راه خاصی نداره. فقط پارتی می خواد. که من ندارم. البته الان. قدیم به هر کی دادن شانس اورده. ولی الان دیگه بدون پارتی نمی دن.

نمیشه از این شرکتا که کارگاههای روانشناسی میذارن راه بندازی خیلی به نظر جالب میاد

کدوما رو میگی؟