2777
2789
عنوان

و ج

177 بازدید | 19 پست

سلام من فولیکول ۱۷-۱۹-۲۱داشتم در روز۱۴سیکل روز۱۵دوتاامپول اچ سی جی زدم الان سه روز میگذره زیر شکمم خییییلی درد میگیره اصن نمیتونم بشینم و بخابم احساس میکنم شکمم یکم بالا اومد اینا علائم هایپر شدنه؟؟؟یعنی بارداری منتفی؟؟چرا فقط با دوتا امپول اینجوری شدم!!"

چی؟😳

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم دردت برای آزاد شدن تخمکاته فک کنم...جون معمولاhcgرو برای آزاد شدن تخمک میزنن..من و دوره برای ای یو ای این آمپول و زدم و بعدش درد داشتم 

یه حس غربتی دارم که از هر جمعی بیزارم ...کنار هر کسی باشم همین تنهایی رو دارم😢

نه فکر نکنم به هایپر ربطی داشته باشه

تماس بگیر از اورژانس بیمارستان زنان بپرس علائم هایپر شدنو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
علائمش بعضیارو دارم واس همین میترسم!!

انشالله اینطوری نیست

اخه روز ۱۴ فولی هات خوب بوده خیلی تعداد بالا و غیرنرمال نبوده

من یه بار روز ۹پریود سونو شدم بالای ۱۰ تا فولی ریزودرشت داشتم گفتن مشکوک به هایپر و داروهام قطع شد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌