2777
2789
عنوان

جاریم خیلی از خوش تعریف میکنه

1461 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من تازه عضو نینی سایت شدم.

من کلا یه جاری داریم اونم از خودش خیلی تعریف میکنه خیلی حرص منو در میاره، نمیدونم چی کنار کنم ؟هیچ وقت یادم نمیاد که از خودش تعریف نکرده باشه همش از دستپخت اش و زرنگی اش تعریف میکنه ،منم نمیدونم عکس العمل باید چه جوری باشه ،خیلی وقتا هم حرفا ش آزارم میده همه اش میخواد خودشو از بقیه بهتر جلوه بده من داشتم نماز میخوندم به شوهرم میگفت بی اعصاب شدی، این یعنی چی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونستی ادمایی که از خودش تعریف می کنن دقیقا دارن از نقاط ضعفشون صحبت می کنن؟؟؟ و با تعریف می خوان طرف عیبشونو بپوشونن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
2790
2778
2791
2779
2792