2777
2789
سنم بال نیست برا پزشکی بنظرت .کرمانشاه

نه بابا تو فقط ۲۴ سالته...معیار موفقیت سن نیس...تو دلت میخواد بقیه ی عمرتو که کمم نیس تو حسرت و ناامیدی بگذرونی ؟؟؟

اصن همین که دانشجوی پزشکی بشی بعد از دو سه سال میتونی به عنوان اینترن تو بیمارستانا کار کنی با اینکه درست تموم نشده...

بزرگ ترین اشتباهه آدم اینه که بخواد واس آیندش محدودیت انتخاب کنه مثل تو که الان میگی چون سنم بالاس واس پزشکی دیره...نه عزیزم دیر نیس ...۳۱ سالگی فارغ میشی و حالتم با خودت خوبه و میدونی یه چیز خوب آوردی...بعدشم اگه خواستی تخصص شرکت کن که اونم میشه ۳۵ سالگی ...اصلا به سنت فکر نکن به شیرینی رشته ی پزشکی که خیلیم دهن پرکنه فکر کن...

یکی از فامیلای ما تازه تو ۳۵ سالگی پزشکی قبول شد..

موبق باشی

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبر صددرصدش کی میاد ؟

فکرکنم چهارشنبه ولی خوب یکم طول میکشه دیگه ، طبق اخبار موثقی که دارم مطمئنم که تعویق صد در صده ولی روی یک ماه و دو ماه و سه ماهش هنوز به توافق نرسیدن 

🏃🏻‍♀️

یه پایه و رفیق میخوام که بشینیم یه سال خوب درس بخونیم برای کنکور. لیسانس دارم و پایه ام قویه.. امیدوارم بتونم دوستی پیدا کنم که اونم قوی باشه چون از محیط رقابتی دورم دوست دارم با کسایی که میخوان جدی برای کنکور بخونن در ارتباط باشم که با حس و حال بهتری ادامه بدم. در حال خوندن هستم برنامم برای ۹۹ هست

بعد از دو سه روز دیگه که استارت زدیم:

۱.ساعت مطالعه روزانه، هفتگی و تعداد تست هایی که کار کردیم رو میگیم

۲.ساعت بیداری 

۳. در صورت تمایل عکس از کتابا یا میز مطالعمون

۴. حرف های دلسرد کننده ممنوع...حرف های خارج از کنکور ممنوع