2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست
حالا دلبر هیچی شاید جاش نیاد ولی با این کار باعث میشه چشمای شوهرش هرز بره و نگاهش رو به زنهای خوشگل ...

اون طوری نیس بخدا.

ولی من ناراحتیم از اینه چرا خودمو فراموش کردم

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کار میکنی بخر بپوش ب خودت برس.

نمیتونم .

هروقت میام خرید بکنم میگم ولش کن بزار با پولش فلان چیزو واسه خونه بخرم

بزارم کنار بزارم واسه پول پیش 

مثلا چه موردی؟

هزارتا اینکه شوهرشون نگاهش یکسره به خانم های خوشگل دیگه دوخته میشه طرف ممکنه آدم بدی هم نباشه ها اما همه زیبا پسندن مخصوصآ آقایون، ممکنه یک از خدا بی‌خبر باکلاس جات بشینه 

از همه بدتر یه روز بفهمی پولهایی که تو براشون قناعت میکردی رو داشته برای خانواده یا دوستاش خرج می کرده 

فاطی ام❤️
اون بیچاره انطوری نیس بگه خرج نکن من خودم دلم نمیاد

ببین منم شاغلم اوایلی که اومدم سر خونه زندگیم حس میکردم منم یه مسئولیتی دارم باید پولمو تو خونه خرج کنم یا عذاب وجدان داشتم برای خودم چیزی بخرم. 

ولی اصلا اینجوری نباش . بعدا فهمیدم همین که میرم سرکار و خرج چیزایی که لازم دارمو درمیارم خودش یه کمک به شوهرمه 

در کل عزیزم به خودت هم در کنار زندگیت برس یه روشی در پیش بگیر که بتونی یه عمر ادامه بدی .

ببین منم شاغلم اوایلی که اومدم سر خونه زندگیم حس میکردم منم یه مسئولیتی دارم باید پولمو تو خونه خرج ...

باورت میشه تو ۲۸ سالگی هیچ ذوقی ندارم بسکه واسه زندگی دویدم

نمیتونم . هروقت میام خرید بکنم میگم ولش کن بزار با پولش فلان چیزو واسه خونه بخرم بزارم کنار بزارم ...

وای اصلا اینجوری نباش 

ببین آخرش هر کاری که بکنی هر چقدر خرج کنی همه مردا همینو میگن پول تو هیچ تاثیری تو زندگی مون نداره 

باور کن خیلی دیدم که میگم 

در ضمن یه نکته دیگه این که پولتو برای خریدای خونه خرج نکن . پس انداز کن وقتی یه پول درشتی شد یه جا که همسرت لازم داشت خواستین چیزی بخرین یا هرچی بهش بده اون جوری به چشمش میاد .

باورت میشه تو ۲۸ سالگی هیچ ذوقی ندارم بسکه واسه زندگی دویدم

وقتی تو خودتو دوست داشته باشی به خودت برسی انرژی مثبتش خیلی تو زندگیتون بیشتر از حقوقی که میاری تو خونه تاثیر داره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792