2789
ازدواج مجدد ؟؟؟!! 

توی اسلام تعدد زوجات برای مرد ( در صورتی که زنا نباشه و حکم زنا شلاق یا سنگسار یا اعدامه و در این حکم هیچ تفاوتی بین مرد و زن نیست ) ممنوعیت نداره و مشمول مجازاتی نیست اما تعدد زوجات برای زنان ممنوعیت داره ( و در هر صورت زنا محسوب میشه و حکم زنا شلاق یا سنگسار یا اعدامه ) و مشمول مجازاته .

پیش فرض تمامی عقدنامه ها بهتون یادآوری میکنه که اگر شوهرتون شرط دوازدهم عقدنامه رو امضا کرده باشه شما حق داری با تحقق تعدد زوجات همسر ، ازش طلاق بگیری .

این اولین محدودیت ( که ممکنه دوست نداشته باشی استفاده کنی )

همونطور که میدونی طبق همین فرض ، با تعدد زوجات همسر ، علاوه بر اینکه ازش میتونی طلاق بگیری می تونی مهریه ی خودت رو هم به اجرا بذاری و اینم مجازات کمی نیست .

🔴این دومین محدودیت ( البته مهریه رو می تونی در طی زندگی و بدون هیچ دلیلی هم مطالبه کنی و به اجرا بذاری )

شروط ضمن عقد باید عقلائی ، مشروع ، دارای نفع و مقدور باشند و همینطور مجهول یا خلاف مقتضای ذات عقد نباشن و بطور معمول برای ازدواج مجدد پنهانی زوج وکالت در طلاق + مهریه رو ذکر می‌ کننن .

اما علاوه بر مواردی که در بالا گفتم شما محدودیت های دیگری رو هم میتونی بذاری و میتونی اونو در هنگام عقد یا بعد از آن از همسرت درخواست کنی .

در خصوص ازدواج مجدد پنهانی زوج مثلا مرد ضمن عقد تعهد میده که در صورت تعدد زوجات بدون اذن و رضایت همسر اول ( اعم از دائم و موقت ) زوج موظف میشه که یک خسارت مالی مثلا ده میلیون ، بیست میلیون یا هر مبلغ دیگه ای ( مبلغی که باهم توافق کرده بودین و ثبت شده ) که در عقدنامه ذکر شده به همسر اول پرداخت کنه .

میتونی بصورت مدت دار و حتی تعیین شده توسط خودتو خسارت رو دریافت کنی مثلا شرط می کنی در صورت اختیار همسر دوم بدون اذن همسر اول زوج باید به مدت پنج سال ( مدت و مبلغ هردو توافقی ) و در هر سال ده میلیون به همسر اول پرداخت کند ...
یا شرط تنصیف اموال زوج.... و.....

شرایط را هم  بالاتر ذکر کردم و بطور کلی هر شرطی که عقلایی ، مشروع ، دارای نفع و مقدور باشند و همینطور مجهول یا خلاف مقتضای ذات عقد نباشند را میتوان ضمن عقد شرط کرد...

طبق شرع و قانون ایران نمیشه حق تعدد زوجات رو از شوهر گرفت اما میشه شروط بازدارنده و دارای ضمانت اجرا در این خصوص قرار داد .

.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز