2777
2789
عنوان

یه موضوع دیوونه کننده...

709 بازدید | 61 پست

سلام دوستان 

ما یکی از فامیلامون یه مشکلی واسش پیش اومده

که نیاز به راهنمایی داره،ممنون میشم خواهرانه  راهنماییش کنید...

این فامیل ما در سن هفت،هشت سالگیش یکی از فامیلاشون بهش تجاوز کرده ،کسی هم این جریان رو نمیدونه،چون تهدید شده از طرف آقا پسر !و حالا این آقا خواستگار ایشونه و خونواده هاشون اصرار دارن که این ازدواج سر بگیره ولی دخترخانوم موافق نیست و به هر دری میزنه که ج منفی بده ولی کسی توجه نمیکنه چون همه ظاهر قضیه رو میبینن میگن که آقا پسر فلان و بهمان و از این مورد بهتر گیرت نمیاد!

حالا به نظر شما این دختر خانوم ج مثبت بده یا منفی؟

دلیل ج منفی هم بخاطر گذشته ای هست که بوده...

مرسی از راهنمایی هاتون لطفاً توهین نکنید چون خودش هم داره میخونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگ میره ب مامانش میگه آروم قضیه رو....مامان و باباهه هم یه ایراد بنی اسرائیلی میگیرن از پسره...تمام....فقط نباید زن این حرومزاده شه...چون صد درصد ب بچه های دیگه هم تجاوز کرده....این مشکلمو من هم داشتم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز