نکته1: هویج و بادمجونو داخل یه قابلمه نریزید برای پختن بدرنگ میشه جدا بپزن
نکته2:اگه بادمجون زیاد بپزه موقع همزدن با بقیه مواد له میشه اصلا دیده نمیشه کم هم بپزه دیر میرسه ترشی
نکته3. اگه خواستین سرکه رو با آب رقیق کنید حتما آب جوشیده سرد شده باشه که کپک نزنه
نکته4: همه خوشمزگیش به نعنا خشکشه حتما حتما بریزید
نکته5. اگه نایسر دایسر ندارید همه این کارارو با دست مبارک انجام بدید فقط دقت داشته باشید هم سایز باشن
نکته5. اسم ترشیو گذاشتم ترشی فصل برگرفته از سالاد فصل😀