2821
2789
عنوان

بچه با کار

41 بازدید | 4 پست

بچه ها من فعلا بچه ندارم، ولی تادوسال اینده برنامه داریم بچه دار شیم به امیدخدا، حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده، نمیدونم با هزار زحمت بتونم این کار و صاحب سم بعد دوسال که بچه اوند مجبور نشم کارمو ول کنم، کسی هست که با بچه کوچیک بره سر کار؟ بچتون و چیکار میکنین؟ کجا میذارین؟

من سرکار میرم.پسرم هفته ای سه تا چهر روز پیش باباشه(کار باباش شیفغتیه)دو روزم میذارمش خونه خواهرم/کلا سخت هست بستگی به ظرفیت و توان آدم داره

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودم که خیلی وقته بیخیال کار شدم ولی منشی شوهرم با بچه کوچیک میاد سر کار. دوران بارداریش هم کامل سر کار اومد فقط ماه اخر رو نیومد. بعد زایمانش 6 ماه مرخصی زایمان رفت. بعد 6 ماه اومد سرکار و بچش رو میسرد دست مامانش. 2 ساعت حق شیر داشت و میتونست وسط کار بره خونه و برگرده که خودش نمیرفت در عوض 2 ساعت اخر کاری رو زودتر میرفت خونه. خودش میگفت شیرمو میدوشم میزارم یخچال و مامانم به نینی میده تا من برم خونه و شیر بهش بدم. الانم مامانش رفته امریکا ، برا بچه پرستار گرفته. از صبح پیش از اینکه از خونه بیاد بیرون پرستاره میره اونجا تا بعد از ساعت کاریش. ماهی 1 میلیون میده پرستاره

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز