2777
2789
عنوان

دوستیابی

107 بازدید | 6 پست

سلام به همه

خانمهای گل میخواستم ببینم شما چجوری دوست جدید پیدا میکنین؟
من ساکن ی شهر جدیدم و کارمند هم هستم

ولی اصلا نمیتونم دوست پیدا کنم. همکارا که اصلا نمیتونم روشون حساب باز کنم چون بالاخره محیط کاریه
شما چه کارهایی انجام میدین؟

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آغاز دوستی های جدید و صمیمی شدن

برقراری دوستی در دوران بزرگسالی با دوست هایی که در دوران کودکی پیدا می کردید فرق می کند به همین دلیل هم باید با احتیاط بیشتی پیش بروید. برای تضمین ادامه ی یک رابطه ی دوستی که در دوران بزرگسالی شکل گرفته است نباید به یکباره طرف مقابلتان را با داشتن انتظارات بیش از اندازه وحشت زده کنید، این کار باعث می شود او تمایلی به ادامه ی دوستی با شما از خود نشان ندهد. در قدم بعدی باید به زندگی طرف مقابلتان و اتفاقاتی که در زندگی او در جریان هستند توجه و علاقه نشان بدهید.

او باید احساس کند که بیماری پدرش برای شما اهمیت دارد یا شما به ماجرای خواستگاری که به تازگی برایش پیدا شده علاقمند هستید. کارهایی انجام دهید که حتی اگر کوچک باشند این احساس را در طرف مقابلتان ایجاد کنند که برای شما مهم است، مثلا می توانید غذای مورد علاقه اش را پخته و برایش ببرید، یا حتی بهتر، او را برای صرف شام به خانه تان دعوت کنید.

در نهایت چند نکته هستند که باید به یاد داشته باشید. قوانین یک رابطه ی دوستانه ی سالم هیچ گاه تغییر نمی کنند. با وارد شدن شما به دهه های سی و چهل زندگیتان ممکن است بعضی از دوستان شما مجرد و برخی متاهل باشند، برخی بچه دار باشند و بعضی ها هم اصلا نخواهند فرزندی داشته باشند، بعضی ها هم ممکن است طلاق بگیرند و یا همسرشان را از دست بدهند.

ادامه ی رابطه ی دوستی با دوستانی که شرایطی متفاوت از شما دارند می تواند گاهی به چالش بزرگی تبدیل شود و این شما هستید که باید تعیین کنید آیا می خواهید رابطه تان را با این شخص ادامه دهید یا خیر. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که هر یک از این شرایط و اتفاق ها روی شخصیت دوستتان تأثیر چندانی نخواهند گذاشت و تنها شرایط زندگی خود او را تغییر خواهند داد و شما به عنوان یک دوست واقعی باید نه تنها خودتان با این شرایط جدید کنار بیایید، بلکه به دوستتان نیز کمک کنید که با آنها کنار بیاید!

ما با گذشت زمان ارتباطمان را با خیلی از دوست ها به خاطر نقل مکان به شهر یا کشوری دیگر، بازنشستگی، بیماری و دلایل مختلف از دست می دهیم، به همین دلیل هم باید مدام سعی کنیم تعداد دوستان خود را افزایش دهیم، پس هیچ فرصتی را برای پیدا کردن دوست های جدید و یا جان بخشیدن به دوستی های قدیمی خود از دست ندهید. درست است که حضور فیزیکی دوست هایمان در کنار ما از اهمیت زیادی برخوردار است، اما این بدان معنا نیست که باید دوست های خوبی را که به دلایل مختلف از ما دور شده اند از لیست دوست های خود خط بزنیم.

در نهایت، اگر دوستی دارید که همیشه در کنارتان است، به شما توجه می کند، به حرف هایتان گوش می کند، سعی نمی کند شما را نصیحت کند و بدون آنکه به شما بگوید چکار کنید یا چکار نکنید شما را مورد حمایت خود قرار می دهد، قدر او را بدانید و هر کاری که از دستتان ساخته است برای حفظ این دوستی انجام دهید!

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز