2777
2789
عنوان

ازش متنفرم چيكار كنم

510 بازدید | 35 پست

من نامزدم اوايل نامزدم اخلاقش خ خوب بود بعدش كلا عوض شديا رفتاراش خ اذيتم ميكنه آخر سر سر يه بحثي ١٥ روز دعوا و بحث داشتيم كه به خونواده ها كشيده شد يه رويي از خودش نشون داد كه كلا خودشو از چشمم انداخت بعدش من تو جمع گفتم اگه مشكل فقط همينه باشه من قبول ميكنم حالا از اون روز به بعد ازش متنفر شدم حس ميكنم غرورمو شكسته له شدم از اون روز حالم خوب نميشه نميتونم بهش نزديك بشم خواب راحت ندارم حالت تهوع دارم همش با خودم ميگم چرا قبول كردم چرا گذاشتم الان بپره رو سرم ☹️ خواهشا اگه كسي تا خالا حال منو داشته كمكم كنه بهتر بشم گير كردم نميدونم چيكار كنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا اولش خامن بعد عقلشون میاد سر جاش و شروع میکنن زرنگ بازی دخترا اول حواسشون هست بعد خام میشن و آویزون ‌‌.تو رو نمیگم اا خود منم همینم .بیا کمک کنیم ب هم رفتارامون رو اصلاح کنیم و انقد آدم حساب شون نکنیم بفهمن وابسته شون نیستی درست میشن

منم توی دوران نامزدیم یه اتفاقی افتاد که ناراحت شدم و بقول تو نامزدم از چشمم افتاد

ولی من بطور کلی کم پیش میاد عذرخواهی کنم

ولی خب اگه دوسش داری که فراموش کن و زندگیتو ادامه بده 

اگر هم نداری و فک میکنی بدرد ادامه ی زندگی نمیخوره هرجی زودتر تمومش کنی بهتره

take it easy! But...take it

منم همین مشکلو داشتم و در اخر من خودم فیصلش دادم و مثل شما غرورمو زیر پا گذاشتم.ولی نامزوم هم بخاطر جبران برام کم نزاشت.الان تصمیم گرفتیم بریم پیش مشاور.ب شما هم توصیه میکنم.بعضی مشکلات تو عقد ریشه میکنه و بعد از عروسی بروز میکنه.من نمونشو دیدم

اشکال نداره عزیزم تو کار خوبی کردی بزرگی خودتو نشون دادی فقط یه چیزایی یادت نره 

1- نامزدی برا شناخته و فرصت جبران هر اشتباهی تو نامزدی بیشتر از عروسی هست. پس اینو به چشم یه موقعیت ببین که خوب اخلاقاشو بشناسی اگه اشتباه کردی تو انتخابش تمومش کنی 

2- این دفعه شما گذشت کردی دستت درد نکنه ولی دفعه بعد دیگه نوبت شما نیست نذار عادت بشه تو زندگیت که فقط باید تو کوتاه بیای اونم باید خواستنشو نشون بده

اگه نامزدتون عذرخواهی میکرد بازم همین حسو داشتین؟ 

یا چون شما کوتاه اومدی و معذرت خواستین، براتون سنگین تموم شده؟ 

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃