2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جگر تاریخ دیروز رو خریدم تاامروز صبح توی فریزر بود الان دراوردم که ظهر بپزم اشکالی که نداره البته  ببخشیدفعلا روزه نیستم 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

یعنی تاریخش ازدیروز بود به مدت 48 ساعت منم بدون شستن با ظرفش که سلفون روشه  گذاشتم فریزر الان دراوردم بپزم ظهر

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
[QUOTE=89838630]ممنون شما این کارروکردید؟؟[/QUامنم فریزمی کنم وقتی خواسنیم بخوربم درمیارم هیچ مشگلی ...

نشسته میذاری فریزر دیگه ؟؟

آره خوردنش زیاد خوب نیست هوسی خریدم 

من انقد دوست دارم به قول شما هوسم شده 

همسرم نمیخوره و. نمیخره 

دوست دارم بخرم ببینم چطوره مزش 

تو اینترنت عکساش دیدم. دلم. میخواد

چطوری درست میکنین

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 
من انقد دوست دارم به قول شما هوسم شده  همسرم نمیخوره و. نمیخره  دوست دارم بخرم ببینم چطو ...

• عزیزممممم من ریزش میکنم با پیازسرخش میکنم وسیب زمینی نگینی ریز قاطی میکنم تاسرخ بشه بخشید دلت نخواد