2777
2789
عنوان

سلام

93 بازدید | 8 پست

صبح همگی به خیر و خوشی من که میخوام دوباره بخوابم ولی اومدم توی این همه تاپیک استرس زا برای همه دعای خیر و انرژی مثبت بفرستم بلکه شاید با انرژی مثبت روز خوبی رو اغاز کنید از خدا میخوام اول از همه تن سالم به همه شما و خانواده هاتون بده شفای مریضی همه مریضا و خودم رو از خدا خواستارم از خدا میخوام روح سالمی داشته باشین هر کسی توی زندگیش مشکلی داره چه مادی چه معنوی خدا هرچه زودتر به ارامش درونی برسونتش از خدا میخوام تمام منتظرا دامانشون با اومدن اولاد صالح سبز بشه ازدواج جونا و بیکاری جوونا حل بشه از خدا میخوام برکت به مال همه بده که نگرانی آینده از ذهنتون پاک بشه خوشبختی و اسایش همه شماهارو از خدا خواستارم الهی امین 😍😍😍😍😍😍

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی  من میگم حامله باشم نیام نینی سایت بهتره این تاپیک های رو اعصابو ببینم ممک ...

اگه روحیه خیلی حساسی داری نیا رکحیه بچه ت خراب میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
وای خاک به سرم 

خدا نکنه تمام احساس مادر تو بارداری به بچه منتقل میشه

اخه نه ماه که نمیشه یه بند گل و بلبل باشه

نه ماه باید فقط ارامش داشته باشی