2777
2789
حواسم هست بهشون.یکیشون بی نهایت موذیه.

آفرین از الان حواست باشه ،پیش جاریتم هیچوقت از خانواده‌ی شوهرت بد نگو ،انگار که یه چک سفید امضا دادی بهش .چون حرفات درنهایت بر علیه خودت تموم میشه اینو تجربه کردم که میگم 

بگوووو اگر دوس داری

پدرشوهرم قبل مرگش درحال تاسیس ی شرکت بود ک میمیره دوتا برادراونجارو میسازن البته باید بگم اکثریت کاراشو شوهرم میکنه حالا بماند دوسه سال اونجارو میچرخونن ک برادرشوهرم میگه باید من ا نجاروبچرخونم شوهرمم میاد بیرون ولی سهمشو داشت شوهرم ی کاردیگه رو شروع میکنه ک توش خیلی موفق میشه و درامدانچنانی برادرشوهرم وزنش ک میبینن اینطوره ب شوهرم میزنگن ک من دیگه نمیتونم اینجارو بچرخونم اگه سهمم باتو یکی باشه این درصورتیکه شوهرم ی ساله ازاونجااومده بیرون حتی ی بارم راجع ب سود حرف نزد همرو خودش خرج میکنه ی هزاری هم حساب کتاب نکرده چندروز پیش میزنگه باید سهمتو بمن ب قیمت نصف نصف بفروشی تازه چک بدم تا دوسه سال دیگه پولشو بدم شوهرمم گفت من فروشنده نیستم اصلا بنظرتون منطقیه الان زنش بمن بی محلی میکنه ب شوهرم سلام نمیکنه ازحسود دارن میمرن شوهرم وضعش خوب شده اینجور میکنن خیلی پررون تازه من نصف اتفاقارو حذف کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم قبل مرگش درحال تاسیس ی شرکت بود ک میمیره دوتا برادراونجارو میسازن البته باید بگم اکثریت کار ...

وااااای چقدر لوس و بی فرهنگ 

انشاالله خدا به حق همین ماه جوابشو بده 

نمیدونم واقعا بعضیا کجا بچه بزرگ میکنن اینقدر بی درک و شعور بار میان؟؟!!!

یارب نظر تو برنگردد...
وااااای چقدر لوس و بی فرهنگ  انشاالله خدا به حق همین ماه جوابشو بده  نمیدونم واقعا بعضیا ...

خیلی خیلی پررو هستن حالا شوهرم گفت اشکال نداره اونجا وام میلیاردی هم داره ک باید پرداخت بشه تاچندسال وامو پرداخت کن هرچی هم سود میمونه واسه تو تا پرداخت وام .پدرشوهرم ی ماشینم داشت دوتاشون سهیم بودن باید میفروختن پولشو میگرفتن دعوا راه انداخت اونو صاحب شد سرتقسیم ارث و میراث ۲۰۰۰متر زمین اضافه تر گرفت شوهرمم همش کوتاه میاد .جالب اینه زنش الان برا اینکه سهممون نفروختیم برا من اخم داره اخه اصلا ب من چ .عوض اینکه ماطلبکار باشیم اینا مارو دارن میخورن خیلی پرروان

خیلی خیلی پررو هستن حالا شوهرم گفت اشکال نداره اونجا وام میلیاردی هم داره ک باید پرداخت بشه تاچندسال ...

وای وای وای حرصم گرفته مث جاریه منه زنه نکبت ،

جاری منم همش با شوهرم صمیمی بوده از وقتی ازدواج کردیم من کم کم مخالفت کردم با تماساش و پیامکهای وقت و بی وقتش که هزار بارم توش توهین به من بود از شوهرم خواطتم یه کاری کنه و به زنداداشش اطلاع بده که بدش میاد از اینکه پشت خانومش حرف میزنه  شوهرمم ارتباطش را کم کرد و به اطلاعش رسومد حالا داستانش مفصله حالا جاریم به برادرشوهرم  گفته تا برادرت مثل قبلش نشه من قهرم حالا زن و شوهر ۳ ساله با ما حرف نمیزنن 😅😅😅

اخه زن بی شعور نصف شب هم اگر بود به شوهرم زنگ میزد اصلا چیزی به اسم ساعت براش مفهومی نداشت تازه لیسانسم داره یعنی

یارب نظر تو برنگردد...
وای وای وای حرصم گرفته مث جاریه منه زنه نکبت ، جاری منم همش با شوهرم صمیمی بوده از وقتی ازدواج کردی ...

اه اه چ زن چندشی .واقعا بعضیا خیلی رو دارن من نمیدونم پررو بودن تا چ اندازه😒