2777
2789
عنوان

تقدیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5006 بازدید | 201 پست
یه ازدواج اجباری  از دست دادن عشقم بعد ۷ سال بادخترم بودم دیدمش

چه جوری اتفاقی دیدیش😢

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دستتو بذار رو زانوت بلند شو دوباره به خودت و خوبیای همسرت و از همه مهمتر به خدا قول داده بودی

همش پنبه شد 

وقتی که دیدمش پاهام سست شد دستام لرزید قلبم رفت روهزار فهمیدم داشتم خودمو گول میزدم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
😭😭😭مگه چندبار دنیا میایم

اگه همسرتم با دیدن عشق سابقش به هم میریخت و حالش مثل حال تو میشد چه حالی میشدی؟؟!

به نظرم بعد ازدواج حتی فکر کردن بعه کسی که قبلا دوسش داشتی هم خیانته.

نکن اینکارو دختر خوب عشق تو الان فقط و فقط باید معطوف به همسرت باشه و تمااااااام

💏
اي بابا چرا😑قوي باش دختر چرا هنو تو گذشته سير ميكني☹️

نمیتونم هرراهی و بگی رفتم نمیتونم فراموش کنم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اگه همسرتم با دیدن عشق سابقش به هم میریخت و حالش مثل حال تو میشد چه حالی میشدی؟؟! به نظرم بعد ازدوا ...

همسرم همه چیزو میدونستو منو انتخاب کرد...میدونم لعنت به من اما دست خودم نیست

همش پنبه شد  وقتی که دیدمش پاهام سست شد دستام لرزید قلبم رفت روهزار فهمیدم داشتم خودمو گول میز ...

کاش نمیدیدیش دیگه هیچوقت

عزیزم تا حالا مشاوره رفتی؟شاید یه مشاور بهتر بتونه کمکت کنه

اینکارو با روح و روان خودت نکن

😭😭😭مگه چندبار دنیا میایم

اره واقعا منم خيلي دام پره.روزايي كه بايد بهترين سالهاي زندگيم ميشد داره به تلخي و غم ميگذره.

اما خوبيه مشكلات اينه كه ميگذرن موقتيه همه چيز اين دنيا

خوشي و خوبي هميشگي نبود مطمنن سختي و غمم پايدارنيس

صبر و صبر و صبر

جز اين چاره نداريم گلم

دخترچشم ابی دارم

آخه از اسمت حس کردم قبلاً عکس خودتو همسر و کوچولوتو دیدم . 

عزیزم هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک روزاتو تلخ کنی، اگه قرار بود بمونه نمیرفت . حالا که نیست پس لایق زندگی با تو نبوده. 

حالا به هر دلیلی. از چیزایی ک داری لذت ببر.

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
الان از زندگیت راضی هستی عزیزم؟

همسرم خوبه اما من فکرم سمت دیگست😭