2777
2789
عنوان

تقدیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5006 بازدید | 201 پست

استارتر عزیز میگن تو هر کاری حکمت خداست که بعدا متوجهش میشی تو اولین کسی نبودی که همچین تجربه ای داشتی و مطمئنا آخرین نفر هم نخاهی بود همه ما آدم ایه درد عمیق تو وجودمون و رو قلبمون داریم هیچکس بی درد نیست هر مشکلی تو زندگیت بوجود میاد به خدا بسپارش دلت رو با یاد خدا آروم کن مطمئن باش خدا بهترینا رو برای ما میخاد بهت پیشنهاد میدم کلیپهای جول اوستین رو تو اینستا نگاه کنی نگاهت به خدا و جهان عوض میشه اصلا آسون نیست از یاد بردن ولی گاهی باید اینکار رو انجام بدی جای همه عشقا عشق به خدا رو تو وجودت بذار مطمئنم اون ناامیدت نمیکنه عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیز میگن تو هر کاری حکمت خداست که بعدا متوجهش میشی تو اولین کسی نبودی که همچین تجربه ای داش ...

خیلی خیلی ممنومم ازت باکامنتت کلی انرژی گرفتم دوستم از خداوند برات ارامش و سلامتی میخام

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
نمیدونم نظرات رو خوندم ،اما از نظر من آدم نباید تا این حد اسیر دلش باشه و قلبش براش تصمیم بگیره ،متا ...

دقیقا حرفات و قبول دارم

امیدوارم خدا این قدرتو بهم بده برام دعاکن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
خیلی خیلی ممنومم ازت باکامنتت کلی انرژی گرفتم دوستم از خداوند برات ارامش و سلامتی میخام

قربونت برم خدا رو از عمق وجودت بشناس باور داشته باش و بگو خدا منو دوست داره سعی کن رو خودت کار کنی و روز به روز قوی تر بشی دنیای ما دنیای چالشه با قدرت از موانع عبور کن تو میتونی من مطمئنم فقط خدا رو حس کن در کنارت حتی دلت گرفت بغلش کن باهاش حرف بزن..امیدوارم یه روزی همه ی وجودت پر از آرامش ناب باشه اون لحظه تو خدا رو عمیقا باور کردی..

از ته دلت از خدا کمک بخواه خدا تو این مواقع واسه آدم نشونه هاشو میفرسته هم واسه خودت هم واسه اون آقا ...

خیلی خیلی ممنونم دوست من خدا بهت سلامتی بده و همیشه کنار خانواده شادباشی 

واقعا حرفاتون راسته و بهم ارامش میده انگاری اجبارم کردن دست به زانو بزنم و بلند شم

خیلی خیلی ممنونم دوست من خدا بهت سلامتی بده و همیشه کنار خانواده شادباشی  واقعا حرفاتون راسته ...

امیدوارم آرامش ، بخش همیشگیه زندگی ت باشه عزیزم ممنونم بابت دعاهای خوبت 🌹❤

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺