من چندتا خال تو صورتم داشتم که ۲ هفته پیش رفتم دکتر و لیزرشون کرد و خالها رفتن.ولی هنوز جای گودیشون هست.بنظرتون جاش صاف میشه؟
کسی هست که دراین مورد تجربه ای داشته باشه؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
منم چند ماه پیش رفتم یکیشون جاش گود شده کسی میدونه من باید چیکار کنم
پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
عزیزم منم خالمو برداشتم الان دوماه گذشته یکم جاش بهتره ولی هنوز گوده به دکتر گفتم گفت حدودا شش ماه طول میکشه جاش پر بشه بستگی به پوست خود ادمم داره ولی اگه خیلی حساسی یا خیلی توچشمه برو داروخانه یه پماد ترمیمی بگیر
سلام.کرم ترمیم کننده سی گل میموزا هم استفاده میکنم ولی هنوز جاشون گوده😔
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم منم خالمو برداشتم الان دوماه گذشته یکم جاش بهتره ولی هنوز گوده به دکتر گفتم گفت حدودا شش ماه ط ...
۶ ماه؟؟؟؟؟😳
خیلی زیاده کهنه
کرم ترمیم کننده هم میزنم هرشب
دردم داشت ؟دوباره برنمیگرده؟خال بزرگ بود یا کوچیک؟
سلام
من چندتا خال داشتم
یکیش که پشت لبم بود یکم درد داشت
کرم بی حسی هم برام زدن
دردم داشت ؟دوباره برنمیگرده؟خال بزرگ بود یا کوچیک؟
فعلا که برنگشته
خالها سطحی و پوستی بودن
اطلاعی نداری عزیزم ک خال درشت رو هم میشه برداشت یا نه؟بعد جاش خیلی تو ذوق میزنه یا نه محوه
من ۵ سال پیش یه خال گوشتی زیر چشمم داشتم دکتر لیزر نکرد، با جراحی خال رو برداشت و بعدش دوتا بخیه زد
چند روز بعدش خودم کرم رژودرم خریدم و کشیدم روش.
الان خوب خوب شده و جاش هم نمونده