2777
2789
عنوان

دعا

216 بازدید | 6 پست

سلام دوستان فردا برای با ۴ میرم جنین انتقال بدم ممنون میشم با دلای پاکتون برام دعا کنیدو صلوات بفرستین منم میفرستم ممنون😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امیدت به خدا باشه. بهترینها رو تو این شبای عزیز برات آرزو میکنم

ممنونم عزیزم🌷🌷🌷

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ان شاالله که خبر بارداریتو به همین زودی همینجا بیای اعلام کنی الهی امین

مرسی گلم😍🌷🌷

فرستادم عزیزم نگران نباش گلم انشالله ک خیره

ممنون گلم 😍

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز