2789
عنوان

بعد از حمام.................، 😔😔😔

3014 بازدید | 42 پست

موهام وحشتناک میریزه.... 

حالا کلی هم تو حمام  و وقتای دیگه می ریزه ها 😔😔😔

ولی بعد از حمام وحشتناکه با این همه چی رو رعایت میکنم... 

چکار کنم... موهام این مدت کم شده.. خیلی داغونم😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداری؟

زیاد

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

زیر دوش وقتی میخوای موهاتو بشوری ایستاده نباش چون خون ب مغز نمیرسه هم ریزش زیاد میشه هم خدایی نکرده سکته 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شامپو ویتامین B کاپوس زینک پلاس

کدوم نوعشو بگیرم؟ چه رنگیه؟ 

عزیزم منم همینطورم. کاش فقط توی حمام بریزه همینطور که توی خونه راه میرم سرامیکها و فرش پراز مو میشه منم کلافه شدم. یکی از دوستام گفت سبوس ب نج بخور الان دو روزه دارم میخورم فعلا نتیجه نداده

آمپول بپانتین بیوتین بزن مخصوص مو تصمین میدم بعد یه ماه به حداقر برسه. هر دوهفته بزن دوتا امپوله

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

برو اینجا تو اینستا sogand-haircare

ازصفر یادت میده که دلیل ریزش رو اول بفهمی بهد چکارکنی 😚😚

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
آمپول بپانتین بیوتین بزن مخصوص مو تصمین میدم بعد یه ماه به حداقر برسه. هر دوهفته بزن دوتا امپوله

از کجا میشه گرفت.... 

هرجا میرک ندارند