2777
2789
عنوان

شربت زانتاک

185 بازدید | 14 پست

سلام دختر من ۴ماهشه شیرخشک میخوره از وقتی واکسن دوماهگی رو زد اشتهاش کم شد بردیمش دکتر اونجا فهمیدیم عفونت ادرار داره بهش انتی بیوتیک دادن دو دوره تا خوب شد ولی اشتهاش از قبلم کمترشد الان باز بردیم دکتر وزن کرده ۴۶۰۰بوده دکتر گفت خیلی کمه باید بهش زانتاک بدی هر۱۲ساعت دیشب و امروز بهش دادم از صبح تا شب مثل زمانی که انتی بیوتیک میخورد جیغ میزد منم شبی بهش ندادم نمیخوام دیگه دارو بدم بهش بگین چیکار کنم شیر بخوره 

زانتاک خیلی خوبه خیلی گوارشش رو راحت میکنه و بچه آروم میشه جیغ و گریش بخاطر زانتاک نیست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

زانتاک برای ریفلاکسه و احتمالا ریفلاکس داره ببر دکتر با ی داروی دیگه زانتاک رو بده تا اثر کنه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم وزنش خیلی کمه خودت هم میدونی

ولی انتی بیوتیک واقعا بچه رو لاغر میکنه یکی از دلایل لاغریش میتونه همین باشه. چند روز انتی بیوتیک خورد؟ 

شیر خشکش چیه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم وزنش خیلی کمه خودت هم میدونی ولی انتی بیوتیک واقعا بچه رو لاغر میکنه یکی از دلایل لاغریش میتو ...

دو دوره ۱۰روزه تا خوب شد یه ۱۰روز خورد بازم عفونت داشت بردیم سونو گفتند مشکل انسداد نداره باز ۱۰روز دیگه انتی بیوتیک جدید ایندفعه خوب شد دوهفته تاحالا قطع کردم شیرخشکش اپتامیله

دو دوره ۱۰روزه تا خوب شد یه ۱۰روز خورد بازم عفونت داشت بردیم سونو گفتند مشکل انسداد نداره باز ۱۰روز ...

اگه یبوست نداره شیر خشکش رو نان بخر ببین وزن گیریش چطوره. اگه رفلاکسش قطعیه موقع شیر درست کردن شیر خشکش رو خیلی خیلی خیلی کم بیشتر بریز. 

مثلا برای سه پیماته شیر خشک بجای ۹۰ سی سی آب ، ۸۰ سی سی آب بریز تا کمی غلیظتر بشه و اذیتش نکنه. ولی دقت کن که کمتر از این میزان آب نباشه. 

مثلا برای دو پیمانه شیر، ۵۵ سی سی آب

غذای کمکی رو هم شروع کن

اگه یبوست نداره شیر خشکش رو نان بخر ببین وزن گیریش چطوره. اگه رفلاکسش قطعیه موقع شیر درست کردن شیر خ ...

دکترش بهم گفته تو تابستان برای شیردرست کردن اب رو بیشتربریز که رقیق تربشه نمیدونم چیکارکنم میگین برای اینه غذای کمکی منظورتون چیه اول چی بدم شنبه واکسن ۴ماهگیشه از بعد واکسن شروع کنم

دکترش بهم گفته تو تابستان برای شیردرست کردن اب رو بیشتربریز که رقیق تربشه نمیدونم چیکارکنم میگین برا ...

نه اینکار رو نکن

تابستون جداگانه بهش آب و مایعات زیاد بده ولی شیر رو رقیق نکن  

غذای کمکی رو با فرنی که ارد برنجش محلی باشه درست میکنی. 

آرد رو با آب کره و کمی نبات یا شکر میزاری خوب قوام بیاد وقتی خنک شد یکم شیر خشک اضافه میکنی 

هر چقدر اصافه اومد بریز دور نگه ندار

روزای اول دوسه قاشق بخوره خوبه کم کم بیشترش کن روزی یک وعده

از هفته دوم ۳تا بادوم پوست گرفته شده رنده شده هم اضافه کن از اول

بعد از یکماه سوپ ساده با مرغ یا گوشت یا بلدرچین پیاز سیب زمینی هویج رو اضافه میکنی. یعنی صبح فرنی یا حریره بعد از ظهر سوپ  

کم کم سه وعده میکنی صبح حریره ظهر سوپ شب هم سوپ.سوپ رو با خیلی کم لیمو ترش و نمک مزه دار کن و کامل میکس کن.‌

کم کم به فرنیت بجای شکر و نبات از شیره استفاده کن.‌شیره خرما یا خود خرما‌شیره انگور شیره انجیر یا انواع آب مربا.‌گلاب خامه و ...

هر سه روز به سوپت سبزیجات جدید اضافه کن محتاط باش تا اگه حساسیت داد متوجه بشی دقیقا بابت چی بوده.‌

تا ماه هشتم باید عدس ماش سبزیجات و لوبیا سبر نخود فرنگی گندم جو و این چیزا رو اضافه کرده باشی و امتحان کرده باشی. 

از ماه ششم تا ماه هشتم باید تنوع بدی. یه روز سوپ یه روز عدسی یه روز آش یه روز خوراک لوبیا یه روزه پوره سیب زمینی یه روز پوره کدو حلوایی یه روز پوره هویج

از اول شروع غذای کمکی موز گلابی و سیب مجازی بدی. ولی بنژر من با سیب یا گلابی شروع کن. ورقه کن با کمی آب و شکر بزار با در بسته حدود ۵ دقیقه بپزه و سریع خاموش کن چند دقیقه ای بمونه بعد جداشون کن میکس کن میشه کمپوت بده به بچت. میوه خام نفخش زیاده

آب هویج و آب میوه هم میتونی از ماه ششم بدی

سلام عزیزم ،نينيتون بهتر شده؟؟زانتاك را ادامه دادي؟؟لطفا جوتب بديد،پسر منم شير فقط تو خواب ميخوره 😞

سلام خانمی دخترم بهترنشده ۲۰روز زانتاک و غذای کمکی هم دادم وقتی بردمش دکتر۱۵۰گرم اضافه کرده بود دکترش رو عوض کردم گفت زانتاک و قطع کنم و قطره اهن ویتان بدم امروز میبرمش دکتر ببینم چی شده جواب گرفتم می نویسم

عزيزم نتيجه چي شد؟

سلام خانمی دکتردخترم رو معاینه کرد گفت داخل واژنش چسبندگی داشته برای همین عفونت ادرارش خوب نمیشده روغن داد بزنم وزنش تو ۴روز ۵۰گرم اضافه شده بود خداراشکر دوروزه شیرخوردنش نسبت به قبل خیلی خوب شده دوساعتی ۶۰تامیخوره نمیدونم به خاطر قطره ویتانه یا زدن روغن برای چسبندگیش بوده یا به خاطر ماهیچه که دکتر گفت شروع کنم 

سلام خانمی دکتردخترم رو معاینه کرد گفت داخل واژنش چسبندگی داشته برای همین عفونت ادرارش خوب نمیشده رو ...

عزیزم ماهیچه شروع کردی به پروتین گاوی حساسیت نداشت؟؟و اینکه قطره ویتان چیه؟؟ببخشید که خیلی سوال میپرسم 😞ماهیچه را چجوری درست میکنی؟؟؟خداروشکر که بهتر شده

عزیزم ماهیچه شروع کردی به پروتین گاوی حساسیت نداشت؟؟و اینکه قطره ویتان چیه؟؟ببخشید که خیلی سوال میپر ...

نه خداراشکر حساسیت نداشت خیلی هم دوست داره قطره ویتان قطره اهنه من اول از یه تیکه کوچولوماهیچه  و دوبرگ جعفری و هویچ یک برش و یه قاشق مرباخوری برنج گذاشتم بپزه تو زودپز بعد که گوشت و هویچ پخت یه تکه کوچیک کره انداختم داخلش و گذاشتم ابش کم بشه بعد از صافی رد کردم بهش دادم به جای برنج میشه رشته اشی هم ریخت من الان که ۲۰روزه شروع کردم برنج و رشته را باهم میریزم ماهیچه هم ریش میکنم بهش میدم