خانما این یه درد و دل البته نظر میخوام تو خانواده خودم ۱۵ سال پیش خواهرم یه پسر اورد بعد یه دختر بعد اون برادر پسر باز برادر بعدیم پسر باز خودم پسر و باز برادرم پسر و همه سر پسر اخری همه منتظر یه دختر بودن تا اینکه الان من باردارم و چون علائمم با پسرم فرق داشت فک میکردم باید دختر باشه چون دختر بودن یه چیز خیلی باور نکردنی دور میدونم تا اینکه سونو یه هفته پیش بهم گفت دختره از خوشحالی کلی گریه کردم و طی چند ساعت جشن تعیین جنسیت عالی ترتیب دادم و حالا تو این یه هفته همش فک میکنم تصور اون لحظه دکتر گفت دختر نمیدونم چرا باور نمیکنم بنظرتون دوباره سونو برم دلم میخواد خیالم راحت شه خیلی استرس دارم حتی فرداش رفتم سونو به دکتر نشون بدم با اینکه دکتر سونو گفت همه چی عالیه بازم دلم تاب نداد نشون دکتر دادم موقع برگشت یه دست لباس جینگیلی دخترونه گرفتم خیلی ترس دارم نمیتونم باور کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی خانواده شوهرم همه نوه ها دختر شدن دنبال نوه پسرن😅😅😅
الهی سالم باشه جنسیت مهم نیست عزیز دلم
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
خدا بهت یه پسر ناز بده اخه ما سر برادر زادم با اینکه پسر بود واسمون فرق نداشت خودمون میکشتیم امان نداشت این بچه زن داداشم شاغل شد و خدا خدا ما ولی دیدیم کم کم داره سرباز خونه راه میفته حتی خواهرم صد البته مطمینم به شوخی میگفت پسر بود من نمیام و.. کلی میخندیم خودم نمیتونم باور کنم بچم دختره الهی قربونش برم
ولی من از بچگی عاشق دخترم ولی بهم گفتن پسره چرا خدا حاجتمو نداد؟؟؟درسته نعمته ولی ب کجای دنیاش برمیخورد اخه چرا واسم نخواست چرا نزاشت این یه دلخوشی رو داشته باشم😢😢😢هیییی
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
اول هرچی باشه سالم باشه وصالح دوم احتمال زیادهمون دختره دیگه راستشوبگم منم عاشق دخترهستم دوست دارم ایندفعه که باردارشدم ان شاالله خدابه خیرخودش یک دخترسالم وصالح به من بده برای منم دخترباورنکردنیه شایدسونورفتم اگه ان شاالله بگه دخترذوق زیادی کنم وباورم نشه خیلی برات خوشحال شدم به چیزی که خواستی رسیدی امیدوارم ۹ ماهتوبخوبی بگذرونی ودخترناازت سعی وسالم بیادتوبغلت برای منم دعااکن عزیزم آرزوم به خیربرسم😍
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
فقط سالم و صالح باشه هر جنسیتی باشه فرق نداره برام😔
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)