2777
2789
عنوان

فیبروم

2628 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من فیبروم دارم تصمیم به بارداری ام گرفتم .اولین بارداریمه ، خواستم ببینم کسی به این مشکل دچار شده بوده و میشه باردار شد ، و اینکه من دو ست دارم زایمان طبیعی داشته باشم کسی اطلاعی داره

بستگی به اندازه و محل قرار گرفتنش داره.

من فیبروم داشتم. موقع زایمان سزارین برداشت دکتر.

موقعبرداشتن اندازه یک پرتقال کوچیک شده بود. ولی قبل از بارداری دکتر گفت اندازهیک عدس بوده و اگر قبلش درمان میکردم انقدر بزگ نمیشد. چون هورمون های بارداری بزرگش میکنند. قبلش دکتر برو و درمان کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌دوست من با فیبروم‌باردار شده..اابته دکتر گفت که اول باردارشو..حالا فیبروم هم بررگ شده یعنی بچه تو ماهای اول دو سانت بود فیبروم سه برابد بچه بود..هرشبم درد داره حتی تو ماهاش میزنه و نمیذاره بخابه علاوه براین استراحت مطلقی هم شده فقط زمانی که میره دکتر از خونه میره بیرون طفلک خیلی اذیت میشه😓

اول اقدام کن  اگه اقدام کردی و نشد اونوقت دکتر ممکنه تو مرحله اخر علت باردار نشدنو فیبروم بدون ...

اندازش یادم نیست اما دکتر بهم گفت فیبروم داری باید درمان کنی و من به اکثر داروها الرژی دارم به خاطر همین میخوام طبیعی زایمان کنم

بستگی به اندازه و محل قرار گرفتنش داره. من فیبروم داشتم. موقع زایمان سزارین برداشت دکتر. موقعبرداش ...

ممنون عزیزم اندازشو نمیدونم ولی فکر کنم گفت اندازه گردو هستش

وای خدا پس باید حتما اول درمونش کنم

باید با چندتا دکتر مشورت کنی اخه شنیدم ممکنه بعداز عمل دچار چسبندگی بشی..ولی به نظر من با چندتا دکتر صحبت کنی خیلی بهتره عزیزم

[QUOTE=96988493]چکار کردین[/QUOTE بهم گفتن یه مدت ده روزه آویشن و پونه بخورم ، عنبر نسارا زیر دامن دود کنم، استرس و عصبانیتمو کم کنم ، ده شب روغن زیتون واژینال استفاده کنم . آویشن و پونه رو استفاده کردم، عنبر نساراهم دود کردم چند روزم روغن زیتون استفاده کردم خیلی بهترم ، فیبرومام کوچیک شدن ، غذای بیرون و فست فود نمیخورم ، پنیر پیتزاو صنعتی ام استفاده نکردم ، اما استرسم هنوز کم نشده

عزیزم طریقه مصرف به چه صورت پونه و اویشن مخلوط میکنی چه مقدار بعد سونو دادی دیدی کوچک‌شده ؟

بله عزیزم پونه و آویشن قاطی کردم خوردم . عنبر ناآرام زیر دامنم میگرفتم. سونو دادم همش آب شده مونده یه دونه کوچولو