سلام دوستان من فیبروم دارم تصمیم به بارداری ام گرفتم .اولین بارداریمه ، خواستم ببینم کسی به این مشکل دچار شده بوده و میشه باردار شد ، و اینکه من دو ست دارم زایمان طبیعی داشته باشم کسی اطلاعی داره
موقعبرداشتن اندازه یک پرتقال کوچیک شده بود. ولی قبل از بارداری دکتر گفت اندازهیک عدس بوده و اگر قبلش درمان میکردم انقدر بزگ نمیشد. چون هورمون های بارداری بزرگش میکنند. قبلش دکتر برو و درمان کن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزمدوست من با فیبرومباردار شده..اابته دکتر گفت که اول باردارشو..حالا فیبروم هم بررگ شده یعنی بچه تو ماهای اول دو سانت بود فیبروم سه برابد بچه بود..هرشبم درد داره حتی تو ماهاش میزنه و نمیذاره بخابه علاوه براین استراحت مطلقی هم شده فقط زمانی که میره دکتر از خونه میره بیرون طفلک خیلی اذیت میشه😓
[QUOTE=96988493]چکار کردین[/QUOTE بهم گفتن یه مدت ده روزه آویشن و پونه بخورم ، عنبر نسارا زیر دامن دود کنم، استرس و عصبانیتمو کم کنم ، ده شب روغن زیتون واژینال استفاده کنم . آویشن و پونه رو استفاده کردم، عنبر نساراهم دود کردم چند روزم روغن زیتون استفاده کردم خیلی بهترم ، فیبرومام کوچیک شدن ، غذای بیرون و فست فود نمیخورم ، پنیر پیتزاو صنعتی ام استفاده نکردم ، اما استرسم هنوز کم نشده