خرگووش_کوچولوو مدیر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 51 پست از نامزدم چندشم میشه تمام کاراش حرکاتش به نظرم مسخره است نمی دونم چطور میخوام باهاش کنار بیام شما راهکاری ندارین 1398/02/22 | 21:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 چون خیلی منو دوست داره چی بگم والا ،منم همیطور بودم ولی بعد عاشقش شدم یعنی سه سال با اصرار و التماس اون باهاش بودم ولی سال آخر عاشقش شدم امیدوارم ایجور شی توهم 🐀😍 هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 بنده خدا.... حالا چرا چیکار میکنه مگه؟؟؟ اختلاف نظرامون زیاده تیپ زندگی اون تا من خیلی فاصله داره به زورم میخواد منو شبیه خودش کنه
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 چون خیلی منو دوست داره اونم منو خیلی دوست داره هووووف
vida1377 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 12074 چی بگم والا ،منم همیطور بودم ولی بعد عاشقش شدم یعنی سه سال با اصرار و التماس اون باهاش بودم ولی سال ... منم الان یکم حسم بهش تغییر کرده prove yourself to yourself not others
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 چی بگم والا ،منم همیطور بودم ولی بعد عاشقش شدم یعنی سه سال با اصرار و التماس اون باهاش بودم ولی سال ... ایشاالله ولی من بعید میدونم من از اهنگ بگیر تا سبک لباس پوشیدن و پاتوق و گردشو هرچی تو بگی ما باهم فرق داریم
vida1377 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 12074 اونم منو خیلی دوست داره هووووف بنظر من بخاطر همین علاقشون نمیدونن با ما چطور رفتار کنن . مثلن میخان ما رو ناراحت نکنن و دلمونو بدست بیارن prove yourself to yourself not others
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 ایشاالله ولی من بعید میدونم من از اهنگ بگیر تا سبک لباس پوشیدن و پاتوق و گردشو هرچی تو بگی ما ... من و همسرم فرق داشتیم ولی الان همه چیمون شبیه به همه ،اگه مجبوری سعی کن علایقت و بهش بگی ک با اینا خوشحال تری اگه دوست داشته باشه درک میکنه هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 باهاش حرف زدی؟ حرف زدم میگه عادت میکنی :/
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 بنظر من بخاطر همین علاقشون نمیدونن با ما چطور رفتار کنن . مثلن میخان ما رو ناراحت نکنن و دلمونو بدست ... دیونه ان به حدا محمد قشنگ میدونه بهش هیچ حسی ندارم مثلا میخواد دلمو بدست بیاره میاد منو میبره جاهایی که من ازش نفرت دارم
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2535 حرف زدم میگه عادت میکنی :/ چه قدر منطقی😒😒😒 بگو دلیل کارت چیه یعنی چی؟ عادت میکنی ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 من و همسرم فرق داشتیم ولی الان همه چیمون شبیه به همه ،اگه مجبوری سعی کن علایقت و بهش بگی ک با اینا خ ... بی چاره هیچ حرف نمیزنه هرچی جیغ جیغ میکنم سرش چیزی نمیگه بدبختی اینه دلم میخواد تمام حرصامو سرش خالی کنم
ماه_درخشاان عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1936 منم با دوست پسرم اینطورم. فقط باید بسازی. یا طلاق تو هنوز درگیری؟چیکارش کردی؟
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20426 بی چاره هیچ حرف نمیزنه هرچی جیغ جیغ میکنم سرش چیزی نمیگه بدبختی اینه دلم میخواد تمام حرصامو سرش خالی ... درک میکنم دقیقا منم اینطور بودم ولی نمیشه به تو گفت که صبر کن شاید عاشقش نشدی هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خرگووش_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 602 چه قدر منطقی😒😒😒 بگو دلیل کارت چیه یعنی چی؟ عادت میکنی بابا من هر چی بهش میگم مثلا فلان کارو نکن بدم میاد میگه عادت میکنی مگه من چیزی میگم وقتی تو مثلا اینطور لباس میپوشی چون دوست دارم چیزی نمی گم توام عادت میکنی اوکی میشی باهام