2777
2789
چون خیلی منو دوست داره

چی بگم والا ،منم همیطور بودم ولی بعد عاشقش شدم یعنی سه سال با اصرار و التماس اون باهاش بودم ولی سال آخر عاشقش شدم امیدوارم ایجور شی توهم 🐀😍

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا ،منم همیطور بودم ولی بعد عاشقش شدم یعنی سه سال با اصرار و التماس اون باهاش بودم ولی سال ...

ایشاالله ولی من بعید میدونم من از اهنگ بگیر تا سبک لباس پوشیدن و پاتوق و گردشو  هرچی تو بگی ما باهم فرق داریم

ایشاالله ولی من بعید میدونم من از اهنگ بگیر تا سبک لباس پوشیدن و پاتوق و گردشو  هرچی تو بگی ما ...

من و همسرم فرق داشتیم ولی الان همه چیمون شبیه به همه ،اگه مجبوری سعی کن علایقت و بهش بگی ک با اینا خوشحال تری اگه دوست داشته باشه درک میکنه 

بنظر من بخاطر همین علاقشون نمیدونن با ما چطور رفتار کنن . مثلن میخان ما رو ناراحت نکنن و دلمونو بدست ...

دیونه ان به حدا محمد قشنگ میدونه بهش هیچ حسی ندارم مثلا میخواد دلمو بدست بیاره میاد منو میبره جاهایی که من ازش نفرت دارم 

من و همسرم فرق داشتیم ولی الان همه چیمون شبیه به همه ،اگه مجبوری سعی کن علایقت و بهش بگی ک با اینا خ ...

بی چاره هیچ حرف نمیزنه هرچی جیغ جیغ میکنم سرش چیزی نمیگه بدبختی اینه دلم میخواد تمام حرصامو سرش خالی کنم 

بی چاره هیچ حرف نمیزنه هرچی جیغ جیغ میکنم سرش چیزی نمیگه بدبختی اینه دلم میخواد تمام حرصامو سرش خالی ...

درک میکنم دقیقا منم اینطور بودم ولی نمیشه به تو گفت که صبر کن شاید عاشقش نشدی 

چه قدر منطقی😒😒😒  بگو  دلیل کارت  چیه  یعنی  چی؟ عادت میکنی

بابا من هر چی بهش میگم مثلا فلان کارو نکن بدم میاد میگه عادت میکنی مگه من چیزی میگم وقتی تو مثلا اینطور لباس میپوشی چون دوست دارم چیزی نمی گم توام عادت میکنی اوکی میشی باهام