2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساپورت شدن  مرد توسط زن مقعول بنظر نمیاد. مرد باید پرستیژ داشته باشه تو زندگیش...... چند سالت ...

پرستیژ برای من مهم نیست.شاغل باشه چون برام مهم مردم کاری باشه بخورو بخواب نکنه.اما تربیتش و اخلاقش مثل خودم باشه😎من ۲۵ هستم.الانم که میبینی این حرفارو میزنم جوگیر شدم رفتم تو حس وگرنه من قسم خوردم ازدواج نکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انقد رفیق دارم که وقتی برای این چیزا نمیذارن برام

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
حتی رفتار مرد تو دوران نامزدی فرق میکنه با دوران ازدواج و زیر ی سقف ، چ‌برسه دوستی 

با عرض پوزش اصلا بااین حرفتون موافق نیستم.چطور میشه با یکی در ارتباط باشی و اخلاقش دستت نیاد؟به نظرم خانومایی که ازدواج کردن و رفتار همسرشون تغییر کرده دلیلش این بوده که از دوران نامزدی برای شناخت بیشتر بهره نبردن و فقط دنبال عشق و عاشقی کردن بودن....

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!