2777
2789
اون عشقه هست یا نه؟  و اینکه کارشون‌جطوره کارخوب ندارن؟ ینی حقوقش کافی نیست؟

عشقه کم رنگ شده .همش بحثو دعوا داریم کارش خوب نیست کارگری باروزی ۳۰ تومن اصلا کافی نیست.خیلی از اینو اون قرض گرفتیم..حس میکنم دوسش ندارم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ادب بی پول؟ این ک فراوونه

نه عزیزم اشتباه میکنی.انقدام فراوون نیس.وگرنه خودم میرفتم خواستگاریش.البته خاستگارام خانواده های خوبی دارن ولی خب نمیشه تو ی جلسه شناخت که

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
نه عزیزم اشتباه میکنی.انقدام فراوون نیس.وگرنه خودم میرفتم خواستگاریش.البته خاستگارام خانواده های خوب ...

بله. همشون باادب جلوه میدن تا نری زیر سقف معلوم نمیشه

بله. همشون باادب جلوه میدن تا نری زیر سقف معلوم نمیشه

ولی خب اگه همچین آدمی بیاد خاستگاریم و هیچی نداشته باشه خودم حاضرم ساپورتش کنم.واقعا خانواده برام مهمترین ملاکه

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
یکی بهم گفت وقتی گشنکی بکشی؛ عشق از سرت میپره 🙂☹

منم اتفاقا داشتم ب همین جمله فکرمیکردم ک شما یاداوری کردی. خب بنظر شما کدوم گزینه بهتره شرکت نکردی؟   مرد باتجربه ی بچه دار پولدار یا پسر بی پول با کارخوب و تحصیلات کم و باعشق