2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه!!

457 بازدید | 25 پست

از اول بگم..اصن دوسش نداشتمااا

ینی کلا ب هیشکی هیچ حسی نداشتم..با اینم کلی دعوا داشتم ک برو اصن نمیخامت میگف عاشقمه 

(رفتاراشم همینو نشون میداد(چون خودم قبلا تجربشو داشتم)) شروع کردیم ب شبا حرف زدن تلفنی،هرشب جوری ک خودم بیشتر منتظر بودم،تو تلفنا شبا هم من همش جدی بودم زود بم برمیخورد و حرف رفتنو میاوردم وسط...کم کم نمیدونم چیشد الان تقریبا ی سال شده ک فقط با اینم و اصن حوصله ندارم جواب کسی بدم..گاهی وقتا تا ب یکی نگا میکنم میگم نکنه اونم ب یکی الان نگا کنه سریع سرمو میندازم پایین ولی اخه منک عاشقش نبودم بترسم...دیگ اونم میدونه بهش ی حسی دارم داره کم کم سرد میشه...من درد دارم نمیدونم شبا با تنهاییم چیکار کنم همش حس میکنم حرفاش دروغه دیگ ازم زده شده من دارم زیادی خودمو جلو چشاش میارم بش همش زنگ میزنم..ولی نمیدونم چرا تروخدا یکی بگه ک عاشق نیسمو میتونم ازش راحت بگذرم 😔😢

اوکیه...فقط نیاز به هواکشی داره.....یه چند مدت سرد شو.عین چی دنبالت میفته

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وابسته ی محبت کردنشی اگه ازت دوری میکنه توهم دوری کن نزار بفهمه وابستشی یا دوسش داری که اگه بفهمه تا بتونه اذیتت میکنه انشالله که هرچی خیره واست پیش بیاد

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
وابسته ای به محبت کردناش

خودم باور نمیشه من با اون غرورم چرا دم ب دیقه بش زنگ میزنم و تو فکرشم...اصن ب هیشی دیگ فک نمیکنم با اینک کلی ازش بدم میاد😔😔

میخام یکی بم بگه چجوری از فکرش بیام بیرون..میدونم ب مرحله عاشقی نرسیدم خداروشکر😞😔

دردم دلمه..نمیدونم چجوری نادیدش بگیرم😔

یه مدت خودت روسرگرم کن میدونم سخته ولی عادت میکنی کلاس برو باشگاه بادوستات بگذرون تا کم کم از یادت بره

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
آره چون عاشقی این شکلی نیس..

به نظرم از خودش دورش کن و بهش بگو من دیگه نمی خوام با هم حرف بزنیم و همو ببینیم.رابطه رو هر طور شده تمومش کن.یه جوری تموم کن که پشت سرش هم نگاه نکنه یعنی ازت بدش بیاد.