سلام خانوما، کیا بی بی چک مارک رودس استفاده کرده درسته؟؟؟؟من همونیم که دیشب گفتم یکم لکه خون صورتی و قهوه ای دیدم 5 روزم مونده به پریود اما لکه هام مثل خونابه یه جورین قهوه ای و صورتی ویکم قرمز اما مثل قبل نیست که پریود میشدم دیگه دارم دیوونه میشم الان بی بی چک مارک رودس زدم احساس کردم یه خط خیلیییییییی کم رنگ و محو افتاد یعنی دوتا ولی تو عکس پیدا نیست برا همین عکس نگرفتم به خودم میگم اشتباه دیدم ولی آروم و قرار ندارم نمیدونم الان آزمایش بدم جواب میده یا نه؟؟ هی به خودم میگم صبرکن ولی بیقرارم به نظرتون مارک رودس درسته؟؟؟ ببخشید که عجولم😜نظر بدین، ممنون.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی وقتی رودس برام خطش توهمی بود مدیکور هاله صورتی انداخت
البته کمرنگ خیلی کمرنگ
رودس تو عکس دیده نمیشد ولی مدیکور تو عکس یه هاله کمرنگ دیده میشد
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آخه خیلییییییی کمرنگ بود خودم احساس کردم اما همش میگم اشتباه شده الانم زوده برم 5 روز مونده به موعد ...
من ۴ روز مونده به موعدم بود.
ولی ازم منفی شد
در صورتی که بی بی هاله انداخته بود و باردار بودم
آز برای بعضیا زود نشون نمیده
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عه چه خوب، ولی میدونی من میگم الان زوده بزارم سرموعد از روژان استفاده میکنم اونم میگن خیلی خوبه ایشا ...
انشاءالله مثبته عزیزم
توکل به خدا
عه چه خوب، ولی میدونی من میگم الان زوده بزارم سرموعد از روژان استفاده میکنم اونم میگن خیلی خوبه ایشا ...
مارک روژان اصلا بدرد نمیخوره منکه دو ماه پشت سرهم از این مارک استفاده کردم برام هاله مزد فرداش هاله پررنگ تر میشد ولی پریود میشدم سریع هاله هاش الکین هنوزم تست هارو دارم