2777
2789
من زیر پست شما نظر گذاشتم. مگه هر کس واسه خودش یه پروفایل نداره برای ارسال پست؟ 

عزیزم اون که شما میگی تاپیکه ,, فکر کنم با پست اشتباه گرفتیش

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر پست شما نظر گذاشتم. مگه هر کس واسه خودش یه پروفایل نداره برای ارسال پست؟ 

میخوای تاپیک بزنی بالا نوشته تاپیک اونو بزن اول عنوان بنویس بعد سوالتو بنویس بعد تالار گفتگو انتخاب کن

اره عزیزم چجوری میشه سوالمو بنویسم بقیه جواب بدن؟ دریافت کننده رو نمیدونم چی بزنم من تازه اومدم بلد ...

ببین برو قسمت  هست نوشته تاپیک یکیشم نظر سنجی

شما برو تاپیک بزن متن بنویس  

اون جا قشنگ مشخص هست یه بار امتحان کافیه😂

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
الان یه سوال دارم کجا بنویسم که همه بیان جواب بدن؟

بابا بالای همین صفحه  نوشته دیگه تاپیک 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝