2777
2789
عنوان

جلوگيري از بارداري

177 بازدید | 16 پست

ماماناي عزيز سلام❣️

من ماه گذشته قرص اورژانسي استفاده كردم و پريودم ١ هفته زودتر شروع شد و لكه بينيم تا حدود ١٢ روز ادامه داشت، يك هفته بعد از پريودم يعني چند روز پيش با شوهرم رابطه محافظت نشده داشتم و بازم قرص اورژانسي خوردم ، مي خواستم بدونم با توجه ب جابه جا شدن تايم پريودم و يك هفته زود تر اتفاق افتادنش ، تخمك گذاريم دقيقا سر تايمي بوده كه رابطه داشتم؟ و قرص اورژانسي توي تايم تخمك گذاري هم تاثير مي زاره؟

منم قرص اورژانسي خوردم و سه چهار روز بعدش پريود شدم.يعني حاملم؟؟؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اورژانسی اصلا خوب نیست تو یک سال فقط دوبار توصیه میشه اونم اسمش روشه 

و اینکه این قرص ها بهم میریزه سیستم بدن رو 

معلوم نیست تخمک. گذاری کی داشتی یا اصلا داشتی 

حواست باشه دیگه جلوگیری کن انقد اورژانسی نخور خوب نیس برات

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
نه عزیزم

اخ جون🙃

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

قرص اورژانسی رو میگن در سال ۱بار بخورین که !!

بجاش هر ماه قرص جلوگیری بخور سر تایم

درمورد سوال مربوط  به تخمک گذاری اطلاعی ندارم

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
من هفته پیش و این هفته بی بی چک زدم خدا رو شکر منفی بود  منتظرم بشم خیالم راحت شه😭

زعفرون و گل گاوزبان و تخم شوید و زنجبیل و هرررررجی گرمی بخور

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
قرص اورژانسی اصلا خوب نیست تو یک سال فقط دوبار توصیه میشه اونم اسمش روشه  و اینکه این قرص ها ب ...

حساسيت دارم به قرص ضد بارداري :( همه مدلشم امتحان كردم دروسبلا كه خارجي اچ دي ال دي ... همش حالت تحوع شديد مي گيرم، حالا امكانش هست باردار باشم يا قرص اورژانسي توي تايم تخمك گذاري هم جواب مي ده؟

حساسيت دارم به قرص ضد بارداري :( همه مدلشم امتحان كردم دروسبلا كه خارجي اچ دي ال دي ... همش حالت تحو ...

والا احتمال داره اصلا خراب باشه دارو اثر نکنه 

خیلی چیزا احتمال داره 

ولی احتمالش کمه نگران نباش 

و اینکه صبر کردن تنها چاره هس 

طبیعی جلوگیری کن اگه حساسیت داری به قرص ها 

من از اول ازدواجم قرص نخوردم طبیعی بود

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
حساسيت دارم ، حالت تهوع شديد مي گيرم

یه سری قرص ها هستن که عوارض کمتری دارن. حتمآ با دکترت مشورت کن