2777
2789
عنوان

دلم میخوادبمیرم😔😔

451 بازدید | 53 پست

حالم خیلی بده اینقدرگریه کردم چشام بازنمیشه فقط خدا واسه من نخواست 😔😔

امروزاومدم خونه مادرشوهرم میفهمم جاریم حامله است همش ازم قایم میکنه عروس عموی شوهرم که‌ با من ازدواج کرده حامله است ازم قایم میکنه اخه مگه من بخیلم ...یامیرم بچه ی اونا رودرمیارم میذارم توشکم خودم که میترسه نمیگه ....دارم خفه میشم...اخه من چیکاردارم به اونا من فقط ازخداخواستم یه دونه هم به من بده که نمیده😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم ازخوشحالی واسه اونا داره بال درمیاره اما وقتی من میگم بچه میگه همه چی که بچه نیست بشین زند ...

خوب دلداریت میده عزیزم زخم زبون که نمیزنه میگه اشکال نداره و اینا که غصه نخوری وخوب البته مشکل پسرشو کم اهمیت جلوه میده

انشالله زود مادر میشی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم شاید نمیخواد ناراحت بشی 

نه بابا اصلا من براش مهم نیستم هروقتم میبینن ناراحتم بدشون میاد میگن مگه چی شده که‌اینطوری میکنی

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مادرشوهرم ازخوشحالی واسه اونا داره بال درمیاره اما وقتی من میگم بچه میگه همه چی که بچه نیست بشین زند ...

میخواد دلداریت بده که میگه همه چ بچه نیس

خبر بقیه رو هم بهت نمیده غصه نخوری

عزیزدلم ناامید نباش خدا ب تو هم ب زودی زود میده

حتما مشکل از پسرشه که هیچی نمیگن 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍