من اختلال گفتار دارم ، توهم جن و روح اینارو خیلی میزنم ، همش حس میکنم یکی بهش نگاه میکنه و پیشمه ، بی عاطفه هم خیلی هستم، توهم اینکه یکی صدام میکنه رو دارم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
این ملاک ها فقط برای متخصص معنا دارد ببین به عنوان مثال اختلال در فرم فکر و محتوی فکر باید چک بشه نوع توهمات باید ارزیابی بشه سطح کارکرد شما در فاکتورهای مختلف
تو مریض نیستی چون اگه بودی به مرحله قبول کردن مریضیت نمی رسیدی.من با یه مریص اسکزوفرنی دارم زندگی میکنم توهم داره وحشتناک و حتی به یه لیوان آب هم بهش بدیم شک میکنه نمیخوره اب رو میگن سهم ریختین داخلش.و مریضی خودشو باور نمییکن دارو نمیخوره و دکتر نمیاد
هی تو اره با تو ام با خود ،خودت امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره هرچه ارزوی خوبه مال تو
اصلا هیچی در مورد این بیماری نمی دونم ولی بعیده کسی که یه همچین مشکلی داشته باشه خودش متوجه غیر عادی بودن رفتارش بشه افرادی که بیماری روانی دارن حاضر نیستن داروهاشون رو بخورن چه برسه به اینکه خودشون رو بینار تلفی کنن.