2777
2789
شما که خیلی به فکر جامعه و تغذیه سالم بودی باید موافق حرف من باشی بعدشم اون خانم جزیی از جامعه اس ...

والا استارتر دیگه حرفشو زده فحشاشو داده😁 ببخشید من امروز نمیدونم چمه همه چیزو شوخی میگیرم😂

ببین عزیزم من باشم نمیگم بی شوهری بیداد میکنه که شوهرم جوگیر شه بهش میگم اگه میتونی مخ شوهرمو بزن ...

من منتوجه منظورت شدم ولی عزیزم از وقتی ک اومدم تو سایت فهمیدم شوهر کردن یه چیزی در حد اپولو هوا کردنه !😀😀😀😀😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام:)

بمن نشون داد فقط 😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چه افتخاره بزرگی نصیبت شده😂😂😂

بعععععععععله😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
الان واسه منم عکسشو میفرستن تو تاپیکم:)

عمراااااا 

اول اینکه کیپ کامم ثانیا من کُلی میگم  شما اینجا تو مجازی ببینید خانوما چ جوری پُشت هم درمیان ...

بجای اینکه جبهه بگیری کامنت های منو با دقت بخون من میگم نگین بی شوهری که مردا پررو نشن همین

بعدشم اینکه خیلی هام هستن ادای دلسوز جامعه رو درمیارن و از تراریخته و هزار چیز دیگه حرف میزنن که بگن شهروندای مسیولی هستن بعد میان میگن بی شوهری، ترشیده و .......

کاملا دقت کن که من طرفدار زنهای مزاحم نیستم

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

وااای چه چیزایی 

خدا مرگم 

دختره چه پررو 

شوکول بیا ننه سکته نکنی

حالا شما ک دیدینش حرفی واسه گفتن داش؟ هووی خوبی واسه استارتر میشه؟ مزاح#

😂😂😂خدا نکنه هوو باشه 

اره حرف مفت زیاد زده بود 

عکسا اسم شوهرم اورده از شغل شوهرم گفته نمیتونم بذارم 

تازه شهرتم اسم برده 😀