2777
2789
عنوان

ترس پسر ۱۱ماهم

113 بازدید | 19 پست

دوستان پسرم ۱۱ ماهش تموم شد ۲۱م رفنه تو ۱۲ ماه. ازصدای جاروبرقی. زودپز. میترسه مثلا دیروز مهمونی بودیم ی بچه کوچیک بود اونجا اون داد میزد پسرم میترسید.  مشکلی داره یعنی؟؟؟

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا واکنش های طبیعیه بعضی از بچه هاست

بچه ی زیر یک سال به جز دوری از مادرش هیچ ترسی نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه عزیزم نترس ببرش جاهای شلوغ تا عادی شه براش. دختر منم اینطور بود یه مدت رفتم خونه مامانم بچه های داداشم میومدن اوایل میترسید جیغ میزد دیگه براش عادی شد

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
نه عزیزم نترس ببرش جاهای شلوغ تا عادی شه براش. دختر منم اینطور بود یه مدت رفتم خونه مامانم بچه های د ...

اهااا اره راست میگی من پسرم اصلا توجاهای شلوغ نمیره چون اسنجا کسیو ندارم. مادرشوهرم اینا هستن که اینام همه بزرگن‌فقط بچه جاریم هست که اونم انقد حسادت میکنه بهش منم فقط فاصله مسدم

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
اهااا اره راست میگی من پسرم اصلا توجاهای شلوغ نمیره چون اسنجا کسیو ندارم. مادرشوهرم اینا هستن که این ...

خب همین دیگه منم خونم دور از خانوادست بچه همش تو خونس میرفتیم بیرون میترسید گریه میکرد دیگه دو هفته رفتم خونه مامانم بچه ها میومدن دورش دخترم براش عادی شد

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

عزیز دلم نترس 

هیچ مشکلی نیست.

داداش من از صدا جاروبرقی.چرخ گوشت.موتور.خمیازه آدم بزرگ ها که بلند خمیازه میکشن از صدا عطسه از صدا ماشین سنگین.و خیلی موارد دیگه میترسید.

کم کم طبیعی شد.