2777
2789
عنوان

عدالت خدا

110 بازدید | 6 پست

يه وقتايي شك ميكنم به عدالت خدا

بعضيارو ميبيني ك هميشه تو زندگييشون به هر چي خواستن نرسيدن در صورتي ك ادم خوبي هم بودن 

يه عده هم برعكس همه چي دارن ولييي واقعا ادماي پست و عوضي هستن 

درسته من نميتونم خوب و بد بودن ادماارو تشخيص بدم يا قضاوت كنم 

ولي به زندگي خودم و دوربريام م نگاه ميكنم دلم ميسوزه  براي خودم

با خودم ميگم كجاي اين زندگي من اشتباه كردم ك....

البته بازم ناشكري نميكنم 

خدا چيزاي خوب زيادي بهم داده

ولي حسرت خيلي چيزارو دارم ك شايد براي بقيه يه چيز كوچيك باشه هر روز اتفاق ميوفته 

نميدونم😞 

خدايا شكرت 

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز از انرژی تشکیل شده حتی احساسات ،اگه به خودت احترام بذاری ،احترام بیشتر میبینی ،چون هم رو جذب میکنن ،اگه دایم خودت رو سرزنش کنی ،این حال دوباره به سمتت بر میگرده ،فکر می کنم اعتماد به نفست افتاده

همه چیز از انرژی تشکیل شده حتی احساسات ،اگه به خودت احترام بذاری ،احترام بیشتر میبینی ،چون هم رو جذب ...

نه اتفاقا الان چند وقتيه دارم رو اين چيزايي ك گفتي كار ميكنم خيلي جواب داده ولي گاهي دلم ميگيره

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

ببین عزیزم این دنیا محل آرامشمون نیست هیچکس توی این دنیا آرامش نداره حتی همون آدم بدا شاید ما نفهمیم ولی فقط خدا خوب از ته دل ههمون خبر داره 

واینکه این دنیا محل آزمایش و امتحانه و خدا از هرکس اندازه سختی که بهش میده ازش توقع داره واینکه چرا آدمای بد همه چیزشون درسته اینکه اونا دنیارو خواستن و خداهم بهشون فقط دنیارو داده 

فکرشو بکن این دنیای حداکثر صد ساله ارزش اینو داره که اون دنیا بخاطر صدهزار سال (شایدم خیلی بیشتر )تو جهنم باشیم؟

واین که هروقت سختت شد برو درمورد سختی هایی که ائمه کشیدن بخون ببین بیشتر از اونا سختی میکشی خدایی که این دنیارو فقط بخاطر حضرت زهرا (س) آفریده بعد نعذو بالله دوسشون نداشته که این سختیارو بهشون داده؟

یک چیز دیگه به این فکر کن وقتی انسان توی شکم مادرشه هرچی از این دنیا از کوه درخت دریا براش بگی اونارو با جفتو خونو اینا مقایسه میکنه حتی نمیتونه تصور کنه این دنیارو ،ماهم بهشتو با این دنیا مقایسه میکنیم اما نمیدونیم که شاید هزار برابر قشنگ تره اون دنیا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …