2777
2789
عنوان

فطریه

106 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من میخوام اخرین روز ماه رمضون رو برم خونه خالم اما نمیخوام فطریه ام بیوفته گردن اونا 

به نظرتون بعد اذان برم فطریه ام بازم گردن اونا میوفته یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این حرفای عهد بوقی چیه هرجا و هرساعتی بری فطریه ت رو خودت باید بدی

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

امسال فطریه چقده؟؟؟؟

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

عزیزم نظرات مراجع متفاوته.بعضی میگن اگر قبل از اذان بری به عهده میزبانه بعضی هم میگن به عهده خود مهمان.مرجعت کیه؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نه میخوام بعد اذان برم یه شهر دیگن ینی برم اذون داد بیام بیرون😂😂

من موقع اذان منطورم ارع ما خودمون همین کارو میکنم میایم بیرون از خونه صاحبخونه ک ب گردنش نیفته

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
شیرازی

میهان شب عید فطر

س)اگر کسی در شب عید فطر مهمان داشته باشد آیا زکات فطره آنها بر عهده میزبان است؟

ج)در صورتی که فقط همان شب را میهمان اوست زکات فطره‌اش بر عهده صاحبخانه نیست.

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...