2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔

438 بازدید | 27 پست

خانوادم خوبی دارم ولی الان همشون عصبی شدن ،ی داداش مجرد دارم ک مامانمو اذیت میکنه فحشش میده انگاری شوهرشه اینقد زورگوهه ۲۹سالشه وبیکاروولگرد هر روز پول میخوادک بره دختر بازی

دیروز مامان وبابام دعواشون شد ،،هیچوقت اینقدباباموعصبی ندیدم هرچی از دهنش درومد ب مامانم گفت😭😭😭فحشهای رکیک داد😔مامانم خیلی مظلومه ازدست داداشم میفته ب دست بابام

البته داداشم بیشتراذیتش میکنه

فقط منو اجیم وداداش بزرگم دوسش داریم 

ولی دا اشم جلو بابام زیاد جرات نداره فقط پشت سرش

من باردارم وبرازایمانم امدم اینجا ازشوهرم خیلی دورم

ارامش ندارن دیروز رفتم بهداشت تو۱۳روز دو کیلو کم کردم

ن غذای مقوی ن میوه ن تنقلاتی هیچ😔خودمم تا جایی میتونم میخرم ولی داره پولام تموم میشه بدم میاد شوهرم بفهمه ک دارم خرج میکنم الکی میگم واسه خودم چیزمیخرم😔😔

دلم واسه مامانم میسوزه واسه بابامن همینطورع خیلی فشار زندگی روشونه

ناراحتم حالم گرفته همش ب مامانم فکمیکنمـ

داداشم هر دوروز ی باردعوامیکنه مامانمن ازترس میشینع دم در😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هفتع های اخر به خودت بیشتر برس.خب پول واسه خرج کردنه دیگه.الان اولویت بچته و از هر چیزی واجب تره

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

ن دنبال کار میره ن چیزی میخوره ومیخوابه وغرمیزنه وکفرمیکنه وفحش میده برادرزادم پنج سالشه اینقد ازش میترسه کاری کرده ک ترسو شده 😔

انگارریسه ،بی غیرته ،بزورتحملش میکنم 

ن دنبال کار میره ن چیزی میخوره ومیخوابه وغرمیزنه وکفرمیکنه وفحش میده برادرزادم پنج سالشه اینقد ازش م ...

خوب کل خانواده بشینین راجع به این مشکل تصمیم بگیرین 

ببرینش مشاور 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مامانن نمیتونه بیاد گیره ـ

چن وقت پیش رفته بود پیش اجیم بعد اوضاع خونه ریخت بهم همین دا اشم میخواس خودکشی کنه وبا بابام دعواش شد و،،،،کلن با یه مو بندن ک هموبکشن

انشالله واسه برادرت کار خوب جور بشه 😔دلم واسه مادرت کباب شد وقتی گفتی میره کنار در میشینه 😔😔

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست